25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Αναφέρεται ότι το νέο BIOS του EVGA RTX 3080 Ti μπορεί να ξεκλειδώσει την ισχύ εξόρυξης της κάρτας γραφικών LHR, αυξάνοντας την κατά 21%

Οι περισσότερες από τις κάρτες γραφικών της σειράς RTX 30, που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή από τη Nvidia, έχουν προσθέσει το επίθημα LHR για να μειώσουν την αποτελεσματικότητα των υπολογισμών της τιμής κατακερματισμού, για να μειώσουν την απόδοση εξόρυξης ETH των καρτών γραφικών και να αποτρέψουν τη χρήση τους από τους miners. Σύμφωνα με το OwnSnap, η κάρτα γραφικών της EVGA RTX 3080 Ti έχει διπλό σχεδιασμό BIOS, στο οποίο η έκδοση υψηλής απόδοσης του BIOS μπορεί να ξεκλειδώσει το όριο ισχύος της κάρτας γραφικών και να βελτιώσει την απόδοση της εξόρυξης.

Ορισμένοι παίκτες στο εξωτερικό διαπίστωσαν ότι μετά την ενημέρωση του υλικολογισμικού BIOS της κάρτας γραφικών EVGA RTX 3080 Ti XC3 μέσω του λογισμικού EVGA Precision X1, η υπολογιστική ισχύς αυξήθηκε από 66 MH/s σε 80 MH/s, σημειώνοντας αύξηση 21%.

Ο χρήστης @bravo_char είπε ότι όχι μόνο οι κάρτες γραφικών EVGA μπορούν να αναβαθμιστούν στο πιο πρόσφατο υλικολογισμικό, αλλά και άλλες μάρκες RTX 3080 Ti μπορούν επίσης να πάρουν το EVGA BIOS, το οποίο μπορεί να ξεκλειδώσει μέρος της υπολογιστικής ισχύος. Εδώ να επισημάνουμε ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο και φέρεται εσείς όλη την ευθύνη εάν πάει κάτι στραβά.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Ξένα μέσα ανέφεραν ότι ένας χρήστης του YouTube έκανε flash μια νέα έκδοση του BIOS της κάρτας γραφικών EVGA XC3 στην κάρτα γραφικών Inno3D 3080 Ti iChill X3, η οποία αύξησε την υπολογιστική ισχύ από 71MH/s σε 91MH/s.

Υπενθύμιση: Η επένδυση είναι επικίνδυνη, πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν εισέρχεστε στην αγορά. Οι επενδύσεις σε ψηφιακά νομίσματα ενέχουν μεγαλύτερους και απρόβλεπτους κινδύνους, και αυτό το άρθρο δεν αποτελεί καμία μορφή επενδυτικής ενθάρρυνσης και συμβουλής.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο