25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Android Q – Επιβεβαιώνεται η πλήρη πρόσβαση ROOT μέσω του Magisk και στα Pixel 3!

Σας είχαμε γράψει από τον Μάρτιο ότι το Magisk είχε πρόσβαση root σε κινητά που έχουν το Android Q, εκτός από τα Pixel 3, που έχουν διαφορετικό σύστημα διαμερισματοποίησης των συστημάτων. Τώρα έρχετε νέα ανάρτηση από τον δημιουργό του, που επιβεβαιώνει ότι και τα Pixel 3 πια υποστηρίζονται από την εφαρμογή του…!

Το Pixel 3, το οποίο υποστηρίζει Project Treble και native Android 9 Pie, αντιμετωπίζει νέες δυσκολίες στην εργασία ROOT λόγω της υιοθέτησης νέων δυναμικών λογικών διαμερισμάτων. Εκείνη την εποχή, ο John Wu αποκάλυψε ότι μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Αργότερα, ο John Wu μπήκε στην Apple ως εκπιδευόμενος και ο χρόνος εργασίας ήταν ακόμη πιο περιορισμένος. Σε κάποιο βαθμό, επιβράδυνε την πρόοδο του ROOT.

Ωστόσο, στις 29 Ιουνίου, ο John Wu δήλωσε με υπερηφάνεια ότι ολοκληρώθηκε το πρώτο ROOT του κόσμου με βάση τη λογική κατανομή. Οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν την έκδοση 19.4 Canary του Magisk για να τελειοποιήσουν το ROOT με βάση το τελευταίο Android Q Beta 4 Pixel 3.

Παρόλο που το ROOT και το jailbreak είναι όλο και περισσότερο στον κύκλο κινητού τηλεφώνου, εξακολουθεί να είναι το θεμελιώδες μέσο για τους χρήστες να αλλάξουν την εμπειρία του κινητού τηλεφώνου.

[su_button url=”https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/dev-magisk-canary-channel-bleeding-edge-t3839337″ target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0722″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Magisk 19.4 Canary από το forum του XDA-Developers[/su_button]

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο