25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Antutu – Δείτε τις επιδόσεις σε iOS για τον Δεκέμβριος 2018.

Πριν λίγες ημέρες η Antutu ανακοίνωσε τις επιδόσεις των κινητών με λειτουργικό Android, οπότε τώρα σειρά έχει λογικά τα κινητά με λειτουργικό iOS. Εδώ η ανανέωση στις  θέσεις είναι πολύ πιο αργή σε σχέση με την αντίστοιχη των κινητών με Android λειτουργικό.

Στην τελευταία λίστα, τις δύο πρώτες θέσεις τις καταλαμβάνουν και πάλι τα νέας γενιάς iPad Pro με συνολικό σκορ η έκδοση των 11 ιντσών τους 561342 πόντους και η έκδοση των 12 ιντσών τους 553798 πόντους.

Τα νέας γενιάς iPad Pro μπορούν να πιάσουν τέτοιο σκορ χάρις τον πανίσχυρο Α12Χ επεξεργαστή, που χρησιμοποιεί 8 πυρήνες + 7 πυρήνες για την κάρτα γραφικών, ενώ είναι εφοδιασμένο με τον τελευταίας γενιάς νευρωνική μηχανή που μπορεί να εκτελέσει 5 τρις φορές/sec λειτουργίες.

Επιπρόσθετα ο επεξεργαστής είναι φτιαγμένος με λιθογραφία των 7nm, ενώ ενσωματώνει 10 δις επεξεργαστές. Σε αντίθεση, ο Α12 έχει μόλις 6.9 δις με σχεδόν τις μισές διαστάσεις.

Προσφορές και κουπόνια από το Gearbest για αγορές οικονομικά (04/01 Update)!

iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, είναι τα τρία πιο νέα κινητά της Apple που πιάνουν 358245, 356698 και 348791 αντιστοίχως. Τα αποτελέσματα του iPhone XR είναι ελαφρώς χαμηλότερα από αυτά της σειράς iPhone XS. Θεωρητικά η ύπαρξης των 3GB RAM υστερεί λιγάκι σε σχέση με τα 4GB RAM που έχει το iPhone XS.

Οι θέσεις 6 με 10 καταλαμβάνονται από το 10.5″ iPad Pro, το 2ης γενιάς 12.9″ iPad Pro, το iPhone X, το iPhone 8 Plus και το iPhone 8.

Η Antutu αναφέρει ότι το μέσο σκορ του εξοπλισμού που μπήκε αυτόν τον μήνα, δεν επηρέασε καθόλου την κατάταξη, ενώ τα σκορ άλλαξαν ελάχισταν. Όπως είπαν, δεν περιμένουν κάποια αλλαγή μέχρι την νέα εμφάνιση του νέου iPhone στον Σεπτέμβριο.

Δείτε την κατάταξη πως έχει:

Ann Bunny December 2018 domestic iOS device performance list: A12X is still invincible

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο