27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Αποκτήστε με 62€ περίπου από την Γερμανική αποθήκη του Cafago την ασύρματη σκούπα χειρός Deerma VC25

Το να χρειάζεται να κουβαλάτε πέρα-δώθε σκούπες για να καθαρίσετε ένα σημείο στο σπίτι ή στο γραφείο, είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Βαριές σκούπες με καλώδια, να τραβάτε την σκούπα, ταλαιπωρία! Για κάτι τέτοιο χρειάζεστε μία ελαφριά ασύρματη σκούπα χειρός, που δεν έχει καλώδια και μπορείτε να την κουμαντάρετε εύκολα και άνετα, όπως πχ την Deerma VC25. Την ασύρματη σκούπα χειρός Deerma VC25 μπορείτε να την βρείτε με μόλις 61.94€ τελική τιμή, στην γερμανική αποθήκη του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, μέχρι τα τέλη Μαίου.

Η ασύρματη σκούπα χειρός Deerma VC25 έχει διαστάσεις 235 x 296 x 1145 mm και βάρος μόλις 2.5KG. Η ισχύ που έχει η σκούπα είναι στα 150W, ενώ η τάση φόρτισης είναι στα 27V. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία που έχει είναι χωρητικότητας 2200mAh. Για να την φορτίσετε θα χρειαστείτε περίπου 3 ώρες. H σκούπα ανάλογα με το πρόγραμμα που θα διαλέξετε, αντέχει 35 ή 20 λεπτά. Το μέγεθος του δοχείου για τα σκουπίδια είναι 0.7L. Η σκούπα παράγει ήχο λιγότερο από ≤80dB(A) και είναι κατασκευασμένη από ABS/PC.

Η ηλεκτρική σκούπα χειρός Deerma έχει υιοθετήσει την ασύρματη σχεδίαση για να καθαρίζετε το σπίτι με βολικό τρόπο μετά την πλήρη φόρτιση. Εξοπλισμένο με διπλά στρώματα φιλτραρίσματος, το μηχάνημα μπορεί να διαχωρίσει τη σκόνη από τον αέρα και να γυρίσει πίσω τον καθαρό αέρα χωρίς τη δευτερεύουσα μόλυνση του σπιτιού. Τα τρία είδη βουρτσών και ο σχεδιασμός του ρουλεμάν του παρέχουν τη δυνατότητα να καθαρίζει κάθε γωνία στον χώρο που είσαστε. Ο τροποποιημένος σχεδιασμός του κινητήρα και της μπαταρίας κάνοντας μία γραμμή “H” βοηθούν στη μείωση του βάρους στο χέρι χάρις την οξεία γωνία 60°. Η αναβάθμιση του κινητήρα σε λεπίδες διπλού ανεμιστήρα ενισχύει την αναρρόφηση στα 10 kPa. Ο ενσωματωμένος κινητήρας περιστρέφεται με 2500 r/min για να καθαρίσει πλήρως τον χώρο και τη σκόνη.

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-paa2651w-eu.html?Warehouse=DE&aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με μόλις €61.94 ΤΕΛΙΚΗ τιμή από την Γερμανική αποθήκη του Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, την ασύρματη σκούπα χειρός Deerma VC25.[/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο