16.7 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Αποκτήστε με λιγότερο από 27€ από Γερμανία οριζόντιο σίδερο 1500W με ατμό και ελευθερωθείτε!

Γι’ αρχή να πω ότι η σύζυγος έχει πάρει τέτοιο σίδερο, όχι το συγκεκριμένο δυστυχώς αλλά άλλο από εδώ Ελλάδα πολύ πιο ακριβό και κάνει φοβερή δουλειά! Πουκάμισα, μπλούζες, τα κρεμάτε σε μία κρεμάστρα και σε 1 λεπτό είναι σιδερωμένα! Εάν δεν έχετε κάτι τέτοιο, πάρτε το δώρο στη μαμά σας ή στη γυναίκα σας, θα σας λατρέψουν και δεν κοστίζει πολύ, μόλις 26.79€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή, από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, για να σας έρθει άμεσα και φυσικά ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Το όρθιο φορητό σίδερο χειρός λειτουργεί με τάση 220V – 240V εδώ στην Ελλάδα. Θα το βρείτε στο μπλε χρώμα, ενώ είναι κατασκευασμένο από ABS, ανοξείδωτο ατσάλι και ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Το δοχείο έχει χωρητικότητα 280mL για νερό, ενώ έχει ισχύ 1500W. Ο ατμός που παράγει είναι 30 g/min. Το σίδερο απενεργοποιείτε μόνο του μετά από 8 λεπτά, ενώ είναι ιδανικό για χρήση στο σπίτι, στη δουλειά, σε ταξίδια, παντού! Το καλώδιο που έχει είναι μήκους 2m. Το μέγεθος της συσκευασίας είναι 17 x 12 x 29cm και ζυγίζει 1 κιλό.

Η δεξαμενή νερού 280 ml μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχόμενου ατμού. Εξοικονομήστε έτσι χρόνο, βοηθώντας σας να ισιώσετε όλα τα ρούχα της οικογένειάς σας ταυτόχρονα. Με την αυτόματη απενεργοποίηση για προστασία ασφαλείας στα 8 λεπτά, δεν υπάρχει φόβος να καεί το σίδερο ή να γίνει κάποια ζημιά. Σιδερώστε εύκολα αντικείμενα που αλλιώς θα ήταν αδύνατο ή πάρα πολύ δύσκολο, όπως κουρτίνες, ταπετσαρίες ή αποστειρώστε εύκολα όπως παιχνίδια του παιδιού ή τα ρούχα του. Το σίδερο χρειάζεται μόλις 15 δευτερόλεπτα για ν’ αρχίσει να παράγει ατμό, Το νερό στη δεξαμενή νερού δεν θα ψεκαστεί και δεν θα διαρρεύσει κατά την κατάσταση λειτουργίας. Το σίδερο χειρός είναι η τέλεια επιλογή για επαγγελματικά ταξίδια, οικιακούς, υπαλλήλους.

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-h39811eu.html?Warehouse=DE&aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0719″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε σήμερα με μόλις 26.79€ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago και μέχρι το τέλος του μήνα ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, το φοβερό ατμοσίδερο χειρός που σιδερώνει όρθια και είναι ιδανικό για κουρτίνες, πουκάμισα, κτλ![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο