27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi 13: Νέα στοιχεία το δείχνουν ως ένα κλώνο του Samsung Galaxy S22 εξωτερικά….!

Μετά την κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 12S στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα, τα επόμενα κυρίαρχα τηλέφωνα της Xiaomi φαίνεται να είναι η σειρά Xiaomi 13 και οι πληροφορίες για τα τηλέφωνα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τώρα, πολύ πριν από την κυκλοφορία.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η σειρά Xiaomi 13 θα διαθέτει το κορυφαίο chipset επόμενης γενιάς της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 2. Το Snapdragon 8 Gen 2 είναι ακόμη μήνες πριν από την κυκλοφορία. Η Qualcomm προγραμμάτισε πρόσφατα το επερχόμενο Snapdragon Tech Summit για τα μέσα Νοεμβρίου και το Snapdragon 8 Gen 2 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σε αυτήν την εκδήλωση.

[affcoups id=”98085″]

Η Xiaomi έχει μια ισχυρή σχέση με την Qualcomm και είναι γενικά ένας από τους πρώτους OEM που φέρνουν νέα chipsets ναυαρχίδων της Qualcomm στην αγορά. Αυτή η τάση μπορεί να συνεχιστεί με τη σειρά Xiaomi 13 και το Snapdragon 8 Gen 2, και δεν θα ήταν περίεργο να δούμε τα τηλέφωνα ναυαρχίδα να κυκλοφορούν στην Κίνα λίγο μετά το ντεμπούτο του Snapdragon 8 Gen 2. Αυτό θα επιβεβαίωνε πληροφορίες από τον Μάιο ότι η σειρά Xiaomi 13 θα κυκλοφορούσε νωρίτερα από το τυπικό. Οι προηγούμενες γενιές κυκλοφόρησαν στα τέλη Δεκεμβρίου, για κάποια προοπτική. Μια εκδήλωση κυκλοφορίας στις αρχές Δεκεμβρίου για τη σειρά Xiaomi 13 δεν θα ήταν ακατάλληλη.

Σύμφωνα με τον Ice Universe που διέρρευσε, η σειρά Xiaomi 13 θα διαθέτει ίσου μεγέθους πλαίσια σε όλες τις πλευρές με τη σειρά Samsung Galaxy S22. Τα τηλέφωνα αναμένεται να είναι εξοπλισμένα με AMOLED 120 Hz QHD+, όπως οι σειρές Mi 11, Xiaomi 12 και Xiaomi 12S. Σύμφωνα με το Xiaomiui, το Xiaomi 13 φέρει την κωδική ονομασία “Nuwa”, ενώ το Xiaomi 13 Pro χρησιμοποιείται από το “Fuxi”, συνεχίζοντας την παράδοση της Xiaomi για κωδικές ονομασίες εμπνευσμένες από μύθους.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο