28.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Αποκτήστε με μόλις 69.69€ ΤΕΛΙΚΗ από Γερμανία την ασύρματη κάμερα ασφαλείας με ηλιακό πάνελ για να λειτουργεί παντού και πάντα!

Η ασφάλεια είναι σίγουρα κάτι το πολύ βασικό παντού και πάντα. Το να πάρεις μία κάμερα ασφαλείας που να μπορεί να καταγράφει τα πάντα είναι σίγουρα το εύκολο το πράγμα. Αλλά εάν κοπεί το ρεύμα στην περιοχή ή το “κόψουν”, η παρακολούθηση πάει περίπατο! Εάν όμως η κάμερα συνοδεύετε από ηλιακό πάνελ ώστε να τροφοδοτείτε από εκεί, όπως την κάμερα ασφαλείας Kmoon που σας βρήκα από την Γερμανική αποθήκη του Cafago και την έχει στο Flash Sales στα 69.69€, τέτοιοι φόβοι δεν υπάρχουν! Ας ρίξουμε όμως μια ματιά να δούμε και τι άλλα χαρακτηριστικά έχει, για να δείτε τι ακριβώς παίρνετε σε αυτή την φοβερή τιμή!

Η Kmoon κάμερα ασφαλείας έχει αισθητήρα εικόνας 1/2,7”. Το βίντεο παρακολούθησης που δημιουργεί είναι μορφής H.265, ενώ η ανάλυση του είναι 2288 x 1288, 3MP. Η κάμερα διαθέτει διπλό αισθητήρα PIR για ανίχνευση + radar. Η γωνία ανίχνευσης είναι στις 120°. Ο συναγερμός που δημιουργείτε στην περίπτωση που ανιχνεύσει κάτι, επιβεβαιώνεται πρώτα από τον διπλό αισθητήτα και μετά στέλνει ειδοποίηση στο κινητό σας. Η γωνία του gimbal που περιέχει την κάμερα είναι οριζόντια 355° και κάθετα 90°, ενώ η ταχύτητα περιστροφής είναι στις 55°/sec οριζόντια και 40°/sec κατακόρυφα. Διαθέτει πλήρης έγχρωμη νυχτερινή όραση με φωτισμό 0,00001LUX, ενώ για την νύκτα το υπέρυθρο φως που έχει είναι LED και για απόσταση περίπου 20 μέτρα, όπως και το λευκό φως που έχει. Διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο 3W αλλά και ενσωματωμένο μικρόφωνο με εύρος παρακολούθησης τα 10 μέτρα.

Έχει εστιακή απόσταση στα 3,6 mm και γωνία θέασης τις 120°. Υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των βίντεο που τραβάει είτε online σε Cloud storage ή σε κάρτα αποθήκευσης TF με χωρητικότητα αποθήκευσης έως 128 GΒ. Η τροφοδοσία της κάμερας μπορεί να γίνει με δύο τρόπους, ηλιακός + μπαταρία (κιτ ηλιακών μπαταριών 12000mah). Η ηλιακή ισχύ της μπαταρίας είναι στα 8W, με ισχύ αναμονής τα 0,003W. Η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί και να δουλεύει τόσο σε εξωτερικό περιβάλλον, όσο και σε εσωτερικό. Διαθέτει πιστοποίηση για το νερό IP66 (προστατεύεται πλήρως από τη σκόνη και τα στερεά αντικείμενα, από ισχυρούς πίδακες νερού που προβάλλονται από ένα ακροφύσιο (12,5 mm) από οποιεσδήποτε κατευθύνσεις). Η κάμερα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σε θερμοκρασίες -15℃ ~ + 60℃ και υγρασία εργασίας 0% ~ 90% RH.

Η κάμερα ασφαλείας συνοδεύεται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει έως και 2 – 5 μήνες μετά την πλήρη φόρτιση. Αυτή η ασύρματη κάμερα ασφαλείας μπορεί να αυτοτροφοδοτείται από το εξωτερικό ηλιακό πάνελ και να συνεχίσει να λειτουργεί με σύστημα τροφοδοσίας χωρίς διακοπή. Η ρυθμιζόμενη βάση τοίχου σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε εύκολα το ηλιακό πάνελ και μπορείτε να προσαρμόσετε τον προσανατολισμό ανάλογα με τις εποχές και τις καιρικές συνθήκες, διασφαλίζοντας ότι το ηλιακό πάνελ έχει μέγιστη έκθεση στο ηλιακό φως. Με ανάλυση 2288 x 1288, παρέχει κρυστάλλινη εικόνα βίντεο. Ενσωματωμένο σε 2 τμχ IR LED και 4 τμχ λευκό LED, υποστηρίζει νυχτερινή όραση έως 20m/65ft μακρυά. Όταν η κάμερα ασφαλείας ανιχνεύσει κίνηση, το λευκό LED θα ανάψει και η νυχτερινή όραση από τη λειτουργία ασπρόμαυρης υπερύθρων σε λειτουργία πλήρους χρώματος, θα εμφανίσει το έγχρωμο βίντεο. Η κάμερα ασφαλείας, όταν είναι τοποθετημένη σε εξωτερικό χώρο, παρέχει ζωντανή προβολή 3MP, ενώ είναι εξοπλισμένη να κάνει κίνηση 355° και κλίση 90°, με ψηφιακό ζουμ 3X (Χωρίς οπτικό ζουμ), συν τον 120° ευρυγώνιο φακό που μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, ώστε να ελέγξετε την κατεύθυνση στην APP στο τηλέφωνό σας. Παρακολουθήστε το σπίτι σας προς όλες τις κατευθύνσεις και αισθανθείτε έτσι πολύ πιο ασφαλείς!

Η έξυπνη τεχνολογία ανίχνευσης ανθρώπου PIR μειώνει την ψευδή ειδοποίηση. Όταν η κάμερα παρακολούθησης ανιχνεύσει ανθρώπινες κινήσεις και όχι φύλλα ή έντομα, θα ενεργοποιήσει την ειδοποίηση που θα προωθηθεί αμέσως στο smartphone σας. Η ηλιακή κάμερα ασφαλείας διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, που παρέχει την δυνατότητα πραγματοποίησης αμφίδρομης συνομιλίας υψηλής πιστότητας όλη την ώρα. Μπορείτε να έχετε μια συνομιλία βίντεο σε πραγματικό χρόνο μέσω της APP με όποιον βρίσκεται μπροστά στην κάμερα σε οποιαδήποτε περίσταση και κατάσταση. Η κάμερα ασφαλείας εξωτερικού χώρου φέρει αδιάβροχο περίβλημα πιστοποίησης IP66, που μπορεί να αντέξει τη θερμοκρασία από -15℃ έως 60℃ και να εξακολουθεί να λειτουργεί καλά σε δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως έντονες βροχοπτώσεις, χιονοπτώσεις κ.λπ. Ιδανική για βίλα, περιβόλι, αυλή, αγρόκτημα, εργοτάξιο κ.λπ.

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-s6134-w-kk.html?Warehouse=DE&aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0719″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε σήμερα με μόλις 69.69€ ΤΕΛΙΚΗ μέχρι τα τέλη Αυγούστου, από την Γερμανική αποθήκη του Cafago για να σας έρθει άμεσα και φυσικά ΧΩΡΙΣ τελωνείο, η κάμερα ασφαλείας με ηλιακό πάνελ Kmoon, για να αισθάνεστε συνέχεια ασφαλής![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο