27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Απρίλιος στο Netflix: Νέες Ταινίες και Σειρές

Με έναν αρκετά γεμάτο μήνα έρχεται το Netflix για τον Απρίλιο, με την επιστροφή επιτυχημένων σειρών και αρκετών ταινιών.

Τα “Elite” και “Russian Doll” θα μας κάνουν παρέα για μια ακόμη σεζόν, ενώ τα “Ozark”, “Better Call Saul” και “Grace and Frankie” θα μας αποχαιρετήσουν με τα τελευταία τους επεισόδια. Κι αν αυτά δεν σας καλύπτουν, ρίξτε μια ματιά στα “Anatomy of a Scandal”, “Heartstopper” και “Hard Cell” μεταξύ άλλων, παρακάτω στην gallery περιληπτικά ή αναλυτικά με trailers πιο κάτω.

Trivia Quest (1 Απριλίου) – Διαδραστική Σειρά

Το Trivia Quest, που θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου, είναι η πρώτη καθημερινή διαδραστική σειρά γνώσεων του Netflix. Οι παίκτες θα έχουν αποστολή να βοηθήσουν τον ήρωά μας, Γουίλι, να σώσει τους κατοίκους-καρτούν του Trivia Land από τον Evil Rocky που έχει βαλθεί να συγκεντρώσει όλη τη γνώση που υπάρχει στον κόσμο. Από τον Απρίλιο, καθημερινά θα διατίθεται και ένα νέο επεισόδιο (συνολικά 30), το οποίο θα περιλαμβάνει 24 ερωτήσεις (12 απλές και 12 δύσκολες) από διάφορες κατηγορίες όπως επιστήμες, ιστορία, ψυχαγωγία, αθλητικά, τέχνες και γεωγραφία. Κάθε ερώτηση θα τίθεται σε μορφή πολλαπλών επιλογών με τέσσερις πιθανές απαντήσεις. Η σειρά βασίζεται στο επιτυχημένο Trivia Crack της etermax, το νούμερο ένα πολυπλατφορμικό franchise στον κόσμο. Εσείς λοιπόν θα πρέπει να επιλέγετε τη σωστή απάντηση και να σώζετε την κατάσταση!

 

The Last Bus // Το Τελευταίο Λεωφορείο (1 Απριλίου) – Νέα Σειρά

Γεμάτο γέλιο, συγκίνηση, περιπέτεια και μυστήριο, η ιστορία ξεκινά καθώς οι μαθητές ταξιδεύουν να δουν την πρώτη κυκλοφορία των “genie orbs”, μιας νέας κατηγορίας ρομπότ που έχουν σχεδιαστεί για να καθαρίζουν το περιβάλλον. Όταν τα genie orbs τεχνητής νοημοσύνης παρουσιάζονται από τον δισεκατομμυριούχο Dalton Monkhouse (Robert Sheehan), αρχίζουν να εξαϋλώνουν όλους τους θεατές και χιλιάδες πανομοιότυπα γεγονότα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Οι μαθητές μόλις που καταφέρνουν να επιστρέψουν μέσα από το μακελειό στο ταλαιπωρημένο σχολικό τους λεωφορείο και να γυρίσουν σπίτι τους αναζητώντας απαντήσεις, αλλά το μόνο που έχει απομείνει είναι ένας μυστηριωδώς άδειος κόσμος.

Συνειδητοποιώντας ότι θα πρέπει να αντισταθούν, οι μαθητές ξεκινούν το ταξίδι τους για να βρουν τον Dalton Monkhouse και να πάρουν μερικές απαντήσεις για το τι έχει συμβεί στις οικογένειές τους.

 

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood // Απόλλων 10 1/2: Παιδί στη Διαστημική Εποχή (1 Απριλίου) – Ταινία

Το Απόλλων 10 1/2: Παιδί στη Διαστημική Εποχή αφηγείται την ιστορία της πρώτης προσσελήνωσης το καλοκαίρι του 1969 από δύο αλληλένδετες οπτικές – τη θριαμβευτική στιγμή μέσα από τη ματιά του αστροναύτη και της ομάδας ελέγχου, καθώς και μέσα από τα μάτια ενός παιδιού που μεγαλώνει στο Χιούστον του Τέξας και έχει τα δικά του διαγαλαξιακά όνειρα. Αντλώντας έμπνευση από τη ζωή του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Richard Linklater, αποτυπώνει τη ζωή στην Αμερική τη δεκαετία του ’60, ενώ έχει χαρακτηριστικά από ταινία ενηλικίωσης, κοινωνικό σχόλιο και εξωπραγματική περιπέτεια.

 

The Bubble (1 Απριλίου) – Ταινία

Κωμωδία για μια ομάδα ηθοποιών που έχει κολλήσει μέσα σε μια πανδημική φούσκα σε ένα ξενοδοχείο και προσπαθεί να ολοκληρώσει ένα σίκουελ μιας franchise ταινίας δράσης για ιπτάμενους δεινόσαυρους.

 

Elite Season 5 (8 Απριλίου) – Σειρά

Στην πέμπτη σεζόν θα δούμε τα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του Armando (Andrés Velencoso) από τον Guzmán (Miguel Bernardeau) και την προσπάθεια των υπολοίπων να καλύψουν την δολοφονία.

 

Metal Lords (8 Απριλίου) – Ταινία

Δύο παιδιά κάνουν ένα μέταλ συγκρότημα σε ένα λύκειο, όπου μόλις δύο παιδιά ενδιαφέρονται για τη μέταλ. Δεν μπορούν να βρουν μπασίστα, αλλά υπάρχει μια κοπέλα που παίζει τσέλο. Αν θέλουν να κερδίσουν τη Μάχη των Συγκροτημάτων, πρέπει να συνεργαστούν.

 

TIGER & BUNNY Season 2 (8 Απριλίου) – Σειρά Anime

Στην Sternbild City, άνθρωποι κάθε φυλής και εθνότητας συμβιώνουν με τους υπερδύναμους ανθρώπους NEXT, που χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους για τη διατήρηση της ειρήνης.

Οι ήρωες φορούν ειδικά εταιρικά σήματα, βοηθούν στη διαλεύκανση εγκλημάτων και στη διάσωση ανθρώπων με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας των εταιρειών που τους χρηματοδοτούν και την απόκτηση πόντων ηρώων. Τις δραστηριότητές τους μεταδίδει το δημοφιλές σόου “Hero TV”, όπου οι ήρωες προσπαθούν να ανέβουν στην ετήσια κατάταξη με στόχο να αναδειχτούν “Βασιλιάδες των Ηρώων”.

Ο Kotetsu T. Kaburagi και ο Barnaby Brooks Jr. συνεχίζουν τις ηρωικές τους δραστηριότητες για να ενδυναμώσουν την εικόνα της εταιρείας τους,Apollon Media, αλλά και για να διατηρήσουν την ειρήνη. Το σύστημα ηρώων που γεννήθηκε στο Sternbild έχει υιοθετηθεί πλέον σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο. Με την εμφάνιση ολοένα και περισσότερων ηρώων, ένας νέος ήρωας έρχεται στο Sternbild. Τώρα που υπάρχουν περισσότεροι βετεράνοι ήρωες, θα μπορέσουν οι Kotetsu και Barnaby να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των άλλων;!

 

The InBetween // Στο Ενδιάμεσο (8 Απριλίου) – Ταινία

Μια πληγωμένη έφηβη χάνει τον έρωτα της ζωής της σε ένα τραγικό ατύχημα και αρχίζει να πιστεύει ότι της στέλνει σημάδια από τον τάφο.

 

Hard Cell (12 Απριλίου) – Νέα Σειρά

Το Hard Cell είναι μια κωμωδία σε στιλ ντοκιμαντέρ με φόντο τη φανταστική γυναικεία φυλακή HMP Woldsley. Η σεναριογράφος και δημιουργός Catherine Tate υποδύεται διάφορους χαρακτήρες από τη Laura Willis, τη διευθύντρια που πιστεύει ότι η δημιουργικότητα οδηγεί στην επανένταξη, μέχρι την Big Viv, την ψυχοπαθή ισοβίτισσα. Η σειρά διαδραματίζεται σε διάστημα 6 εβδομάδων, κατά τη διάρκεια του οποίου οι τρόφιμοι ανεβάζουν ένα μιούζικαλ σε σκηνοθεσία της Cheryl Fergison, πρώην πρωταγωνίστριας στην σαπουνόπερα EastEnders. Οι πρόβες φέρνουν κοντά μια ομάδα γυναικών που βρίσκουν τη φωνή τους, αυξάνουν την αυτοπεποίθησή τους και ενισχύουν τις φιλίες τους. Αστείο αλλά και εκπληκτικά συγκινητικό, το Hard Cell προσεγγίζει την κωμική πραγματικότητα της ζωής στη φυλακή.

 

Choose or Die // Διαλέγεις ή Πεθαίνεις (14 Απριλίου) – Ταινία

Θέλοντας να κερδίσουν ένα αζήτητο χρηματικό έπαθλο, δύο φίλοι επανεκκινούν ένα μυστήριο παιχνίδι του ’80 και μπαίνουν σ’ έναν σουρεαλιστικό κόσμο τρόμου άλλου επιπέδου.

 

Anatomy of a Scandal (15 Απριλίου) – Νέα Μίνι Σειρά

Η σειρά, που συνδυάζει στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ και συναρπαστικού δικαστικού δράματος, διεισδύει στην αφρόκρεμα της Βρετανίας μέσω ενός προσωπικού και πολιτικού σκανδάλου, όπου η αλήθεια βρίσκεται κάπου μεταξύ δικαιοσύνης και προνομίων. Ο James και η Sophie Whitehouse ζουν σε έναν ευτυχισμένο και ελιτίστικο κόσμο. Ο James, υπουργός στο Κοινοβούλιο και με μια αγαπημένη οικογένεια στο σπίτι, φαίνεται να ακολουθεί μια πορεία χωρίς όρια. Μέχρι που ξαφνικά έρχεται στο φως ένα σκανδαλώδες μυστικό. Η δικηγόρος Kate Woodcroft ακολουθεί τη δική της πορεία και η δίωξη που θα ασκήσει απειλεί να πλήξει ολόκληρο το Γουεστμίνστερ, τον γάμο των Whitehouse, αλλά και τη δική της προσωπική υπόληψη.

 

Better Call Saul Season 6 (19 Απριλίου) – Φινάλε Σειράς

Η σειρά αποτελεί spin-off και prequel του “Breaking Bad” και επικεντρώνεται στον Jimmy McGill (Bob Odenkirk) και το πώς γίνεται ο Saul Goodman της αρχικής σειράς. Στο τέλος εκείνης της σειράς ο δικηγόρος αναγκάστηκε να κρυφτεί και το “Better Call Saul” παρουσιάζει τόσο την ζωή του πριν, όσο και μετά το “Breaking Bad”, όπου βρίσκεται στην Νεμπράσκα με νέα ταυτότητα.

 

Russian Doll Season 2 (20 Απριλίου) – Σειρά

Τέσσερα χρόνια αφότου η Nadia (Natasha Lyonne) και ο Alan (Charlie Barnett) ξέφυγαν μαζί από τη χρονική λούπα της θνητότητας, η δεύτερη σεζόν της σειράς “Ρωσική Κούκλα” συνεχίζει να εξερευνά υπαρξιακά θέματα μέσα από έναν συχνά χιουμοριστικό φακό στα πλαίσια της επιστημονικής φαντασίας. Ανακαλύπτοντας μια μοίρα ακόμη χειρότερη από τον ατέρμονο θάνατο, αυτή η σεζόν βρίσκει τη Nadia και τον Alan να εμβαθύνουν στο παρελθόν τους μέσα από μια απροσδόκητη χρονική πύλη που βρίσκεται σε μια από τις πιο διαβόητες τοποθεσίες του Μανχάταν. Στην αρχή το βιώνουν ως μια διαρκώς επεκτεινόμενη περιπέτεια που καλύπτει πολλές εποχές και διάφορες γενιές, αλλά σύντομα τα βρίσκουν σκούρα με αυτό το εξαιρετικό γεγονός και πρέπει να αναζητήσουν μαζί μια διέξοδο.

 

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Heartstopper (22 Απριλίου) – Νέα Σειρά

Δύο αγόρια γνωρίζονται, γίνονται φίλοι και ερωτεύονται. Όταν ο ευγενικός Charlie και ο φαν του ράγκμπι Nick γνωρίζονται στο λύκειο, γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι η απρόσμενη φιλία τους εξελίσσεται σε έναν απροσδόκητο έρωτα. Ο Charlie, ο Nick και οι φίλοι τους πρέπει να πορευτούν στο διαρκές ταξίδι της αυτογνωσίας και της αποδοχής του εαυτού τους, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον καθώς μαθαίνουν να ανακαλύπτουν τον πιο αληθινό εαυτό τους.

 

Along for the Ride // Καλοκαιρινές Βόλτες (22 Απριλίου) – Ταινία

Το καλοκαίρι προτού πάει στο κολέγιο, η Auden γνωρίζει τον αινιγματικό Eli που υποφέρει επίσης από αϋπνίες. Την ώρα που το παραθαλάσσιο Κόλμπι κοιμάται, οι δυο τους ξεκινούν μια βραδινή περιπέτεια για να μπορέσει η Auden να ζήσει τη διασκεδαστική, ανέμελη εφηβική ζωή που ποτέ της δεν ήξερε ότι θέλει.

 

Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles // Κουνέλι-Σαμουράι: Τα Χρονικά του Ουσάγκι (28 Απριλίου) – Νέα Σειρά

Το Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles ακολουθεί ένα έφηβο κουνέλι, τον σαμουράι Yuichi, απόγονο του μεγάλου πολεμιστή Miyamoto Usagi, που ξεκινά ένα επικό ταξίδι για να γίνει αληθινός σαμουράι. Δεν είναι όμως μόνος του! Είναι αρχηγός μιας ετερόκλητης ομάδας ιδιαίτερων ηρώων, μεταξύ άλλων ενός σκανταλιάρη κυνηγού κεφαλών, μιας πανούργας νίντζα, ενός ακροβάτη πορτοφολά και μιας πιστής κατοικίδιας σαύρας, και πολεμά έξαλλους χαφιέδες, νυχτερίδες με μεταλλικά φτερά και τέρατα από άλλη διάσταση, με απώτερο σκοπό να γίνει ο καλύτερος σαμουράι Miyamoto Usagi!

Bubble (28 Απριλίου) – Νέο Anime

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Τόκιο, όταν πέφτει στη γη μια βροχή από φυσαλίδες που διαταράσσουν τους νόμους της βαρύτητας. Αποκομμένο από τον έξω κόσμο, το Τόκιο μετατρέπεται σε παιδική χαρά για μια ομάδα νέων που έχουν χάσει τις οικογένειές τους, καθώς λειτουργεί ως πεδίο μάχης για ομάδες παρκούρ που αναμετρώνται πηδώντας από κτίριο σε κτίριο. Ο νεαρός και ταλαντούχος Hibiki, γνωστός για το επικίνδυνο στιλ του, πέφτει μια μέρα στη θάλασσα, που αψηφά τη βαρύτητα, αφού κάνει μια παράτολμη κίνηση. Τη ζωή του σώζει η Uta, ένα κορίτσι με μυστηριώδεις δυνάμεις που εμφανίζεται εντελώς ξαφνικά. Τότε οι δυο τους ακούν έναν μοναδικό ήχο που μόνο αυτοί μπορούν να αντιληφθούν. Γιατί εμφανίστηκε η Uta στη ζωή του Hibiki; Η συνάντησή τους οδηγεί σε μια ανακάλυψη που θα αλλάξει τον κόσμο.

 

Ozark Season 4B (29 Απριλίου) – Φινάλε Σειράς

Αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Μάρτι κι η Γουέντι παλεύουν να κρατήσουν χαρούμενους το καρτέλ, το FBI και τα παιδιά τους – ώσπου να πάρουν πίσω τη ζωή τους.

 

Grace and Frankie (29 Απριλίου) – Φινάλε Σειράς

Πριν από επτά χρόνια, η ζωή της Grace και της Frankie αναστατώθηκε όταν οι επί χρόνια σύζυγοί τους τις εγκατέλειψαν και βρήκαν τον έρωτα μεταξύ τους. Μέσα από καβγάδες και συμφιλιώσεις, η Grace και η Frankie δημιούργησαν έναν απρόσμενο δεσμό για να αντιμετωπίσουν το αβέβαιο μέλλον μαζί. Γέλασαν, έκλαψαν, δοκίμασαν παραισθησιογόνα μανιτάρια μαζί και έγιναν για δεύτερη φορά επιτυχημένες επιχειρηματίες μαζί. Μετά από 94 ιστορικά επεισόδια, η Grace και η Frankie συνεχίζουν να δείχνουν στους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους και τους θαυμαστές τους τι σημαίνει να ζεις τη ζωή στο έπακρο, άφοβα και χωρίς ενδοιασμούς.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο