18.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

ASUS ROG 2 – Έπιασε 95 πόντους στο DxOMark, ένα πόντο πάνω από το iPhone 8 Plus

Σήμερα, κυκλοφόρησε επίσημα η βαθμολογία της DxOMark του τηλεφώνου ASUS ROG 2. Η βαθμολογία που έπιασε είναι συνολικά 95 πόντους, ένα βαθμό πάνω από το iPhone 8 Plus, που έχει 94 πόντους.

Η DxOMARK πιστεύει επισήμως ότι οι χρήστες-στόχοι των τηλεφώνων παιχνιδιών της ASUS ROG είναι gamers και όχι φωτογράφοι. Από αυτή την άποψη, η ικανότητα απεικόνισης δεν είναι ιδιαίτερα κακή, αλλά σε σύγκριση με το παλαιότερο Zenfone 6 του ίδιου brand, είναι ακόμα απογοητευτικό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ασυνέπεια: μπορεί να υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των συνεχόμενων φωτογραφιών και μπορεί να προκύψουν ενοχλητικές μετατοπίσεις πλαισίων κατά την εγγραφή βίντεο.

Το ASUS ROG Phone II κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2019. Πρόκειται για ένα κινητό τηλέφωνο σχεδιασμένο για gamers. Εστιάζεται στην απόδοση και στην ποιότητα της οθόνης και είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό επεξεργαστή και μεγάλη μπαταρία. Οι ψυχρές μπαταρίες των 6000mAh είναι σχεδιασμένες για παιχνίδια. Από την άποψη της απεικόνισης, είναι εξοπλισμένο με μια κύρια φωτογραφική μηχανή Sony IMX586 48-megapixel f / 1.79, μια δεύτερη πίσω κάμερα 13-megapixel και μια 24-megapixel φωτογραφική μηχανή f / 2.0 με μπροστά. Ως τηλέφωνο παιχνιδιών, είναι εξοπλισμένο με τον πιο δυνατό έως τότε επεξεργαστή τον Snapdragon 855 Plus. Στην Κίνα ξεκινάει από 3499 γιουάν.

 

[signoff]

 

Πηγή: mydrivers.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο