Παρά το γεγονός ότι το αεροσκάφος πετούσε χαμηλά έκανε μερικά εντυπωσιακά ακροβατικά – Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας επιστρέφει για 9η φορά -Τι θα μπορέσουν να δουν οι επισκέπτες
Μία εντυπωσιακή χαμηλή πτήση πραγματοποίησε νωρίτερα την Πέμπτη στο αεροδρόμιο της Tανάγρας ένα αμερικανικό F-15 στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Athens Flying Week.
Παρά το γεγονός ότι το αεροσκάφος πετούσε χαμηλά έκανε μερικά εντυπωσιακά ακροβατικά όπως φαίνεται και στο ακόλουθο βίντεο. Η έναρξη της Athens Flying Week θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην Τανάγρα.
https://youtu.be/6waH-GZ7piY
Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, ενώ ακόμα και οι αφίξεις των αποστολών, χθες Τετάρτη ήταν εντυπωσιακές όπως αυτή των αεροσκαφών της Βασιλικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας.
Δείτε βίντεο
https://youtu.be/1QnVA4BIeGU
Στην Τανάγρα το Σαουδαραβικά Tornado
https://youtu.be/bOoipMld8Ak
https://youtu.be/-V_BIahEfs8
H Athens Flying Week, επιστρέφει για 9η φορά το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.
Οι θεατές θα μπορέσουν να δουν από κοντά τις μοναδικές πτητικές δυνατότητες του γαλλικού Rafale Solo Display, να νιώσουν τη συγκίνηση και την γοητεία της πτήσης ενός αυθεντικού Warbird, του ελληνικού Spitfire, να θαυμάσουν τις εντυπωσιακές εναέριες «χορογραφίες» των Patrouille de France και των Saudi Hawks, να εκπλαγούν από τη δύναμη του ελληνικού F-16 Ζευς αλλά και του Δανέζικου F-16 Solo Display με τον κατακόκκινο διάκοσμο, να κλείσουν τα αυτιά τους στο πέρασμα των αμερικανικών F-15.
Όσοι βρεθούν στην Τανάγρα, θα παρακολουθήσουν από απόσταση αναπνοής την άσκηση «COMBAT EVAC» από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, διελεύσεις των πτητικών μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας, του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και τα πυροσβεστικά Canadair CL-415 και PZL.
Ακόμη, θα μπορέσουν να δούν τις μοναδικές διελεύσεις και τους σχηματισμούς που εξασφάλισε η ομάδα της Athens Flying Week για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.
Στη διοργάνωση συμμετέχει και η Aegean με το Α320 ΝΕΟ αλλά και η 114 Πτέρυγα Μάχης μαζί με την ΕΑΒ που παρέχουν τις εγκαταστάσεις τους στη διοργάνωση.
Οι επισκέπτες της «Athens Flying Week», θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το γαλλικό Rafale, τα Tornado και τα F-15 της Βασιλικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας, τα ιταλικά M-346, το C-130 από το Βέλγιο, τα αυστριακά PC-7 και φυσικά το Eurofighter Typhoon και το Tornado από την Γερμανία.
Τα εισιτήρια μπορείτε να τα εξασφαλίσετε μέσω της viva.gr και του δικτύου συνεργατών της, από 15 ευρώ για ενήλικες και 7,5 ευρώ για ανηλίκους.
[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]
Λόγω των υγειονομικών μέτρων, τα εισιτήρια εκδίδονται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ όπως κάθε χρόνο υπάρχει διαθέσιμο λεωφορείο για την μεταφορά των θεατών από και προς την αεροπορική βάση της Τανάγρας.
Δείτε βίντεο: Athens Flying Week: Δείτε την εντυπωσιακή άφιξη των F-15 της βασιλικής αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας
https://youtu.be/00Ieq5nQ06s
Δείτε το αναλυτικό πτητικό πρόγραμμα με όλες τις διεθνείς αλλά και τις ελληνικές συμμετοχές για το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου
Φωτογραφίες: Aviation photo crew
[signoff]
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας και ακόμη περισσότερες στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.
Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.
Unpackman