27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Χειμερινές προσφορές στο GoDeal24: Windows 10 Pro στα 7.25€!

Τους τελευταίους μήνες ο χρόνος που περνάμε μπροστά από τον υπολογιστή μας αυξάνεται, καθώς το PC ή το laptop μας αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στους τομείς της εκπαίδευσης και της εργασίας λόγω της πανδημίας. Από την στιγμή λοιπόν που βασιζόμαστε στον υπολογιστή μας για να φέρουμε εις πέρας τις καθημερινές μας υποχρεώσεις θα πρέπει να φροντίσουμε να τον εξοπλίσουμε με το πιο σύγχρονο και το ασφαλέστερο λειτουργικό σύστημα, τα Windows 10. Το κόστος αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος μπορεί να είναι “τσουχτερό”, όπως οι κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα, ωστόσο αυτές τις μέρες μπορούν να γίνουν και πάλι “ζεστές” με τις φοβερές χειμερινές προσφορές του GoDeal24, οι οποίες σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε διάφορα προϊόντα της Microsoft σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

 

Ειδικές προσφορές – Έκπτωση έως και 88% χωρίς τη χρήση κουπονιού

 

50% έκπτωση – Αγοράστε δύο και πληρώστε μόνο το ένα

Για να προμηθευτείτε τα παρακάτω προϊόντα με έκπτωση 50%, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι “DLE50” στο ταμείο.

 

62% έκπτωση στα Office και Windows 10 bundles

Αν θέλετε να συνδυάσετε τα Windows 10 με το Office, την πανίσχυρη σουίτα της Microsoft, και να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας, τότε χρησιμοποιείστε τον κωδικό “DLE62” στο ταμείο για να εξασφαλίσετε έκπτωση 62%.

 

Υπόλοιπες προσφορές με έκπτωση 55%

Για να προμηθευτείτε τα παρακάτω προϊόντα με έκπτωση 55% αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι “DLE55” στο ταμείο.

Δείτε περισσότερα

 

Η διαδικασία αγοράς είναι εξαιρετικά απλή και παρέχονται πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής, φυσικά με free shipping. Καλό θα είναι να έχετε υπόψη σας ότι όλες οι παραπάνω προσφορές και εκπτώσεις ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αλλά και για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, εάν λοιπόν θέλετε να αναβαθμίσετε το σύστημά σας στην χαμηλότερη δυνατή τιμή θα πρέπει να βιαστείτε.

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο service@godeal24.com

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο