25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Χρησιμοποιήστε το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τις μεταφορές σας….από το κινητό σας!

Το τελευταίο διάστημα είχε γίνει πάρα πολύ ντόρος για το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Ουρές στα εκδοτήρια, αναμονές τεράστιες, δικαιολογητικά, πολύ κούραση μέχρι να γίνει μια κάποια δουλειά. Και πάλι, αυτό ήταν κυρίως για όσους θέλουν να βγάλουν μηνιαία κάρτα. Για αυτούς που θέλουν ένα εισιτήριο όμως, δεν υπήρχε λύση, μέχρι τώρα. Έτσι τώρα μπορείτε να κατεβάσετε την αντίστοιχη εφαρμογή από το Google Playstore, να την “φορτώσετε” και να κινηθείτε άνετα. Ας δούμε όμως πως γίνεται αυτό.

Όπως αναφέρει και στη σχετικά σελίδα της εφαρμογής στο Playstore

“Η δύναμη της ATH.ENA Card κάνει ακόμα πιο εύκολες τις μετακινήσεις σας. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ATH.ENA Card, μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα και να τα φορτώσετε στην κάρτα σας, όπου και αν βρίσκεστε.
Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε :
• Να αγοράσετε προϊόντα για την προσωποποιημένη ATH.ENA Card σας, ή και προϊόντα πολλαπλού εισιτηρίου
• Να φορτίσετε την προσωποποιημένη ATH.ENA Card σας με το αγορασμένο προϊόν, απ’ ευθείας απο το κινητό σας, χωρίς να χρειάζεται μετάβαση σε κάποιο εκδοτήριο ή μηχάνημα αυτόματης έκδοσης.”

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή και τις δυνατότητές της, πρέπει να έχετε συσκευή που να διαθέτει NFC, όπως πχ το Mi5S Plus που έχω εγώ και μέσω αυτού μπορούν να γίνονται πληρωμές όπου χρειάζεται ανέπαφα. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε ν’ αγοράσετε ένα ή περισσότερα εισιτήρια, μ’ ένα κωδικό που λαμβάνετε στο κινητό σας για εκτύπωση από αυτόματο μηχάνημα. Επίσης είναι δυνατή η φόρτιση της κάρτας σας με εισιτήρια που έχετε ήδη αγοράσει από το athenacard.gr.

Υπόψιν η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από κατόχους προσωποποιημένης ATH.ENA Card και όχι ανώνυμης κάρτας ή ATH.ENA Ticket. Επίσης για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μπορείτε έτσι ν’ αγοράσετε online εισιτήρια, απαιτείται εγγραφή κατά την οποία επιλέγετε ένα νέο κωδικό και όχι το PIN που χρησιμοποιήσατε για την έκδοση της κάρτας σας.

Την σχετική εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο