25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Pixel 2 XL δέχεται τα μαρτύρια του γνωστού JerryRigEverything! Δείτε πως τα πήγε στο τέλος….

Ο JerryRigEverything είναι ένα πολύ γνωστός Youtuber που μοναδικό σκοπό έχει να βασανίσει όσο γίνεται περισσότερο τα διάφορα νέα κινητά, για να δείξει εάν είναι ανθεκτικά ή όχι. Προχθές σας γράφαμε για το OnePlus 5T που απ’ ότι φάνηκε κατάφερε και πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες του γνωστού Youtuber. Σήμερα φαίνεται έπεσε στα χέρια του το τελευταίο μοντέλο της Google, το Pixel 2 XL και φυσικά όπως αναμενόταν πέρασαν τα πάνδεινα στα χέρια του. Τι λέτε, τα κατάφεραν?Απ’ όσο ξέραμε, τα Google’s Pixel 2 και 2 XL έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν διαφέρουν μόνο στις διαστάσεις τα δύο κινητά. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από τα τεστ που πέρασε στα χέρια του JerryRigEverything, μετά την παταγώδη αποτυχία που είχε στα τεστ του το Pixel 2.

Ο JerryRigEverything κάνει διάφορα τεστ, συγκεκριμένα μεν, για να δει πόσο ανθεκτικά είναι τα κινητά. Βέβαια κάποια υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν υπάρχει πιθανότητα να τους συμβούν, αλλά για τις ανάγκες της επιστήμης, γίνονται! Η οθόνη του Pixel 2 XL έχει προστασία Gorilla Glass 5, οπότε αναφορικά με τις γρατζουνιές είναι στα ίδια επίπεδα όπως άλλα τηλέφωνα. Η οθόνη φυσικά καταστρέφεται ολοκληρωτικά εάν έρθει σε επαφή με την φωτιά, επειδή είναι OLED. Έτσι όπως και στο Pixel 2 και αυτό το μοντέλο έχει ένα στρώμα μπογιάς στο πίσω μέρος του Pixel 2 XL για να υπάρχει αυτή η φοβερή εμφάνιση. Λόγω όμως αυτή της μπογιάς, είναι πιο επιρρεπής στις γρατζουνιές. Και έτσι όμως δεν δείχνει φυσικά να επηρεάζεται η λειτουργία του.

Στο τεστ λυγίσματος, δεν τα πήγε και τόσο καλά. Λόγω μίας τοποθέτησης ενός εξαρτήματος της κεραίας, ξεκόλλησε από το κινητό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην θεωρείται και τόσο αδιάβροχο πια, αλλά και έτσι η συσκευή δεν έσπασε. Βάση αυτών των τεστ, φαίνεται να είναι πιο ανθεκτικό από τον μικρό του αδερφό. Απ’ ότι φαίνεται αξίζει την διαφορά των $200 που πρέπει να καταβάλει κάποιος για να το αποκτήσει.

Εσείς πάντως μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις ειδοποιήσεις μας και να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι, όπως και να μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο Giveaway μας που θα βρείτε στη κεντρική μας σελίδα, με 5 υπέροχα δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο