25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Chrome: Hackers εντόπισαν δύο «τρύπες» στο σύστημα της Google

Δύο αδυναμίες του Chrome, εκατοντάδες επιθέσεις. Αν δε θέλετε να πέσετε θύματα hacking, κάντε άμεσα το τελευταίο update.

Όπως αναφέρει το Forbes, «τρύπες» στο σύστημα ασφαλείας της Google έπρεπε να κλείσουν σε ελάχιστο χρόνο. Το poject για τη διόρθωση του προβλήματος ονομάστηκε 0day, καθώς οι προγραμματιστές όντως δεν είχαν ούτε μέρα προθεσμία – έπρεπε να λύσουν το ζήτημα επιτόπου.

Η ενημερωμένη εκδοχή θα είναι διαθέσιμη για κάθε λειτουργικό σύστημα και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, ώστε να την ενεργοποιήσουμε αμέσως μόλις γίνει διαθέσιμη.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σκληρή για τον κολοσσό του διαδικτύου. Σύμφωνα με ειδικούς κυβερνοασφαλείας, έχουν γίνει 66 επιθέσεις στο σύστημά του μέσα στο 2021, οι 9 από τις οποίες αφορούν συγκεκριμένα το Chrome.

Δύσκολη είναι η χρονιά και για τη Microsoft, με πρώην στέλεχος να προειδοποιεί για εύθραυστα σημεία που εντοπίζουν οι hackers.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο