25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Chuwi Hi9 – ένα gaming tablet που τρέχει με Android Nougat

Η Chuwi Hellas μας ενημέρωσε ότι η εταιρεία ετοιμάζει μία πολύ ωραία έκπληξη στα τέλη Δεκέμβρη. Η έκπληξη αυτή περιλαμβάνει την παρουσίαση μίας νέας συσκευής,την Chuwi Hi9, ένα πολύ καλό gaming tablet που θα τρέχει την καινούργια έκδοση Android Nougat 7!

H Chuwi όπως είναι γνωστό, έχει παραδώσει στην αγορά αρκετές συσκευές Windows καθώς και συσκευές με διπλό λειτουργικό. Μην ξεχνάτε ότι μία από αυτές σας την έχουμε παρουσιάσει εδώ και θα την βρείτε στις Παρουσιάσεις. Τώρα, στοχεύει να παραδώσει στην αγορά ένα κορυφαίο Android tablet,το Hi9, που θα λειτουργεί με Android Nougat .

Το Chuwi Hi9 έρχεται με μια 8,4 ιντσών, OGS full lamination JDI οθόνη, με 2560 x 1600 ανάλυση. Έχει σχεδιαστεί με 2.5D γυαλί, το οποίο προβάλει γωνίες με εργονομική αλλά και καλαίσθητη ομορφιά. Επιπλέον, επιβεβαιώνει ότι οποιαδήποτε επιφάνεια και αν πρόκειται να ακουμπήσετε ή και να σύρετε με τα δάχτυλα σας θα είναι μαλακή.

Έρχεται εφοδιασμένο με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή ΜΤΚ 8173 (64-Bit τετραπύρηνος με 1.9GHz μέγιστη συχνότητα), με κάρτα γραφικών PowerVR GX6250 GPU, ενώ όπως σας είπαμε θα τρέχει σε Android 7.0. Από μνήμη διαθέτει 4GB RAM LPDDR3, ενώ από αποθηκευτικό χώρο διαθέτει 64GB EMMC 5.1. Το Hi9 έχει επίσης την δυνατότητα να δεχτεί και εξωτερική κάρτα micro-SD μέχρι και 128GB ως επέκταση μνήμης.

Όσον αναφορά την συνδεσιμότητα, προσφέρει μια θύρα micro USB, 1 υποδοχή TF card slot και υποδοχή ακουστικών 3.5mm jack. Ακόμα, η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 5000mAh. Με το Chuwi Hi9, εκτός λοιπόν από τα πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά, έχετε και την 2.5D full laminated οθόνη με 2530 X 1600 ανάλυση, κάτι που σημαίνει ο τέλειος συνδυασμός για να παίζετε παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση του Chuwi Hi10 Plus (με πραγματικές εικόνες και βίντεο παρουσίαση).

 

Το Chuwi Hi9 αναμένεται να διατεθεί στην αγορά τέλη Δεκέμβρη με την εκτιμώμενη τιμή τον 189 δολαρίων σύμφωνα με την καταχώρηση από το Banggoοd, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη τιμή του.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα που λήγει σήμερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο