27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

CZUR Aura X Pro… Είναι ο “Μαγικός” και απόλυτα ποιοτικός τρόπος για να “Σκανάρεις” αλλά και να φωτίσεις το γραφείο σου (Bonus Video)

Κάποια προϊόντα όταν τα βλέπεις να παρουσιάζονται σε ένα Site και σου λένε πως κάνουν τα πράγματα “μαγικά”… λες μπα… δεν μπορεί… μου κάνουν πλάκα.
Εδώ όμως έχουμε μια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα!!!

Πριν λίγο καιρό πέρασε από τα χέρια μου ένα πραγματικά απίστευτο Scanner και όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής αλλά και αποτύπωσης αλλά αυτό που μου έκανε πραγματικά εντύπωση είναι το πόσο έξυπνα έχουν διαχειριστεί τον τρόπο αποτύπωσης, με Laser Pointers για να καταργείται η καμπυλότητα των βιβλίων, με αυτόματο σκανάρισμα που… Άκουσον – Άκουσον” κάθε φορά που γυρίζεις ή αλλάζεις σελίδα… το καταλαβαίνει και σκανάρει μόνο του, με Foot pedal για να κάνει ακόμη ταχύτερη την δουλειά σας… με κάμερα υπερυψηλής ανάλυσης… αλλά και έναν σκασμό επιπλέον καλούδια.

Πραγματικά, μιας και το έχω στα χέρια μου και το έχω δοκιμάσει, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί είμαι σίγουρος πως δεν θα βρείτε κάτι αντίστοιχο που να συνδυάζει τόσα καλά όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο αναλυτικά…

Το Aura είναι ένας φορητός σαρωτής με ταχύτητα σάρωσης 2 δευτ./σελίδα. Τέλεια επιλογή εάν πρέπει να το φέρετε μαζί (φορητό, ελαφρύ με μπαταρία με ένα κόστος 10 δολαρίων παραπάνω δεν αξίζει 2η κουβέντα) ή για οικιακή χρήση (κομψός σχεδιασμός, ψηφιοποιήστε τις δικές σας συλλογές βιβλίων και χρησιμοποιήστε το ως φωτιστικό γραφείου).

document cameradocument cameradocument cameradocument camera

Με πατενταρισμένη τεχνολογία ισοπέδωσης καμπύλης βιβλίων: Αφαιρεί την καμπυλότητα των βιβλίων στο λογισμικό της CZUR. Δεν χρειάζεται να ισοπεδώνετε τις καμπύλες της σελίδας με το χέρι.

document camera

Εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα σάρωσης από το λογισμικό υψηλής διαμόρφωσης της Aura. Μόνο 2 δευτερόλεπτα/σελίδα τόσο για μονόφυλλα όσο και για βιβλία διπλής σελίδας. Δυνατότητα σάρωσης υλικού οποιουδήποτε μεγέθους μικρότερου από Α3. Περιλαμβάνονται 2 συμπληρωματικά πλαϊνά φώτα για τη δημιουργία ενός βελτιωμένου περιβάλλοντος φωτός για την αποφυγή αντανάκλασης σε γυαλιστερά χαρτιά.

Το έξυπνο λογισμικό ανιχνεύει αυτόματα το γύρισμα της σελίδας και μπορεί να ενεργοποιήσει αυτόματα τη σάρωση για ευκολία. Το βολικό πεντάλ του ποδιού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ενεργοποίηση της σάρωσης, ενώ σας ελευθερώνει τα χέρια.

Υψηλή ανάλυση & τεχνολογία AI: Κάμερα CMOS 14MP (4160*3120, A4≈340 ΚΑΙ A3≈245 DPI). Έξυπνη σελιδοποίηση και αυτόματη περικοπή, συνδυασμός πλευρών, λειτουργία σφραγίδας και λειτουργίες πολλαπλών χρωμάτων

Πολυλειτουργικό φωτιστικό γραφείου: 4 χρωματικές λειτουργίες τόσο για την οικογένεια όσο και για το γραφείο χρησιμοποιούν έξι επίπεδα φωτεινότητας. Τα διπλά LED θερμοκρασίας χρώματος αποτρέπουν την κούραση των ματιών.

Και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναλυτικά…

Για όποιον θέλει να το κάνει δικό του…

CZUR Aura σε τιμή;;; 224€ κομπλέ με τα μεταφορικά  ( 10 δολάρια για την έκδοση με την μπαταρία)με κουπόνι CZURUnpack και χωρίς καμία κουβέντα για τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι μας
Link: https://shrsl.com/3cwwy

Ας δούμε και μαζί όλα αυτά που είδατε πιο πάνω στην πράξη… άρα σε ένα βίντεο Bonus…

 

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο