27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Δείτε ποια κινητά της Xiaomi έχουν την καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας για το 2022!

Αν ψάχνετε για ένα τηλέφωνο Xiaomi με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στα τηλέφωνα σε αυτό το άρθρο.

Οι χρήστες συχνά αγοράζουν συσκευές με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας για να μείνουν μακριά από πρίζες και να είναι μαζί με τις συσκευές τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Για χρήστες που σκέφτονται να αγοράσουν συσκευές με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, επιλέξαμε 7 συσκευές με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και θα εξηγήσουμε λεπτομερώς ποιες συσκευές πρέπει να αγοράσουν οι χρήστες.

 

Xiaomi Mi 11 Ultra

Το Mi 11 Ultra ήταν το πρώτο τηλέφωνο της Xiaomi για το 2021, επομένως είχε τις πιο αποτελεσματικές προδιαγραφές. Λοιπόν, αυτό αποτελείται από μια μπαταρία 5000 mAh με ταχεία χωρητικότητα φόρτισης 67 Watt. Ομοίως, υποστηρίζει το Power Distribution 3.0.

Διαθέτει τετρακαμπύλη οθόνη AMOLED 6,81 ιντσών μπροστά και οθόνη AMOLED 1,1 ιντσών πίσω. Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από τον πιο ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 888 της Qualcomm σε συνδυασμό με έως και 16 GB RAM και επίσης 256 GB ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο. Όσον αφορά τις κάμερες, περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50MP, μια μονάδα υπερευρείας ανίχνευσης Sony IMX586 48MP με 128 ° FoV, καθώς και έναν ακόμη τηλεφακό 48MP (οπτικός 5x). Η μπροστινή κάμερα διαθέτει μονάδα αισθητήρα 20MP. Διάφορα άλλα βασικά σημεία περιλαμβάνουν Wi-fi 6e, Bluetooth 5.2, 5G, θύρα USB-C και ούτω καθεξής.

 

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Επόμενο στην καταχώρισή μας είναι το Redmi Note 10 Pro. Είναι ένα mid-range κινητό με εξαιρετική μπαταρία και επίσης γρήγορη επαρκή φόρτιση. Εντυπωσιάζει με μια υψηλότερης ποιότητας οθόνη AMOLED 120 Hz και μια κύρια βιντεοκάμερα 108 MP με ευχάριστες φωτογραφίες και βίντεο. Περιέχει μπαταρία 5020 mAh. Η μπαταρία, η οποία διαθέτει επίσης δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, φορτίζεται έως και 60% σε μισή ώρα με τυπική ισχύ 33 W.

Το Redmi Note 10 Pro είναι επίσης αρκετά όμορφο. Διαθέτει δύο πάνελ Gorilla Glass 5 και επίσης έχει βαθμολογία IP53. Φορτώνει κάθε είδους επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου NFC. Το Snapdragon 732G δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο μερικά ταχύτερα SoC σε άλλους αντιπάλους, αλλά σίγουρα κάνει τη δουλειά του και είναι επίσης επαρκής για την τιμή του.

 

Xiaomi Redmi Note 10

Το Xiaomi Redmi Note 10 είναι μια ελκυστική οικονομική προσφορά. Διαθέτει οθόνη OLED 6,43″ 1080p και βασίζεται στο αξιοσέβαστο chipset Snapdragon 678. Η βιντεοκάμερα στο πίσω μέρος προσφέρει καλές εικόνες ρουτίνας και εξαιρετικά ευρείες εικόνες. Περιέχει μπαταρία 5000 mAh. Η μπαταρία, η οποία διαθέτει επίσης δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, φορτίζεται έως και 60% σε μισή ώρα με τυπική ισχύ 33 W.

Ωστόσο, ο παράγοντας που συμπεριλάβαμε αυτό το Redmi Note 10 οφείλεται στην εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας του καθώς και στη γρήγορη χρέωση 33 W. Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο για 20 ώρες ή να μιλήσετε για 41 ώρες ανενόχλητα. Το Redmi Note 10 παρέχει μεγάλη ελευθερία μπαταρίας εκτός από το ισορροπημένο σετ λειτουργιών του. Και επίσης, εκτιμάται πολύ λογικά.

 

Xiaomi POCO M3 / Redmi 9T

Διαθέτει μια τεράστια οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης, στερεοφωνικά ηχεία και επίσης μια τεράστια μπαταρία 6.000 mAh με γρήγορη φόρτιση, τα οποία καθιστούν το M3 υπερπροσόντα για αυτό το πρόγραμμα δαπανών. Το τηλέφωνο συγκέντρωσε μια εξαιρετική βαθμολογία αντοχής 154 ωρών στη δοκιμή διάρκειας ζωής της μπαταρίας και έτσι κράτησε μια θέση σε αυτήν τη λίστα ελέγχου. Δυστυχώς, αυτή η συσκευή υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18 W.

 

Xiaomi 11T Pro

Το Xiaomi 11T Pro τροφοδοτείται από μια τεράστια μπαταρία 5.000 mAh. Επιπλέον, αυτή η συσκευή υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 120 W και μπορεί να φορτιστεί από 0-100 σε 20 λεπτά.

Το Xiaomi 11T Pro πέτυχε στην εξέταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας μας. Μπορεί ν’ αντέξει σχεδόν μια μέρα, μπορεί να διαρκέσει περισσότερες από 12 ώρες σε περιήγηση ιστού 120 Hz ή περισσότερο από 14 ώρες όταν βλέπετε βίντεο (όλες οι εφαρμογές βίντεο εκτελούνται στα 60 Hz). Ωστόσο, η απόδοση αναμονής δεν είναι τόσο εντυπωσιακή. Το παιχνίδι στον υπολογιστή είναι σημαντικά εφικτό, επίσης, απλά πρέπει να μειώσετε τις ρυθμίσεις γραφικών και επίσης την ανάλυση.

 

Xiaomi Redmi 10

Το Xiaomi Redmi 10 είναι μια καλή οικονομική προσφορά. Το Redmi 10 χρησιμοποιεί μια τεράστια οθόνη LCD 6,5″ 1080p με τιμή ανανέωσης 90Hz. Το τηλέφωνο βασίζεται στο τσιπ Helio G88, το οποίο είναι εντάξει για πολλές εργασίες, ωστόσο μπορεί να καθυστερήσει σε ορισμένες. Η κάμερα στο πίσω μέρος προσφέρει τυπικές, εξαιρετικά ευρείες, μακρο καθώς και φωτογραφίες, ωστόσο η ποιότητα της εικόνας καθώς και η ποιότητα του βίντεο δεν είναι τόσο καλή. Αυτή η συσκευή διαθέτει μπαταρία 5000mAh και γρήγορη φόρτιση 18W. Λόγω του τσιπ G88, υπάρχει περίοδος χρήσης μεγαλύτερη από 1 ημέρα.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Φυσικά, συμπεριλάβαμε το Redmi 10 ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής διάρκειας μπαταρίας του. Μπορείτε να βλέπετε βίντεο κλιπ για 13 ώρες ή να μιλάτε για 46 ώρες ανενόχλητα. Το Redmi 10 μπορεί να προσφέρει φανταστική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και επίσης είναι αρκετά χαμηλού κόστους, γι’ αυτό και βρίσκεται στη λίστα μας.

 

Xiaomi 12

Η τελευταία σειρά κινητών της Xiaomi είναι το Xiaomi 12. όπως σας γράψαμε προχθές, αναμένεται άμεσα να κυκλοφορήσει και η διεθνή έκδοση, ενώ τώρα βρίσκεται μόνο την κινέζικη. Στην περίπτωση των τηλεφώνων Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro, φέρνει εξαιρετικά γρήγορη χωρητικότητα φόρτισης 120 W καθώς και το πιο πρόσφατο chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Αυτός ο επεξεργαστής, ο οποίος είναι αποδοτικός, συνοδεύεται στα κινητά από μια μπαταρία 4500 mAh. Χάρη στη γρήγορη φόρτιση 120 W, αυτή η μπαταρία φορτίζεται σε 20 λεπτά.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο