25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Δείτε πραγματικές φωτογραφίες του πρώτου αναδιπλόμενου κινητού από την Xiaomi!

Τα τελευταία δύο χρόνια, σημαντικοί κατασκευαστές smartphone έχουν καταβάλει προσπάθειες να παρουσιάσουν συσκευές που να μπορεί να διπλώνει η οθόνη τους. Ωστόσο, επί του παρόντος, μόνο μερικοί κατασκευαστές όπως η Huawei και η Samsung έχουν επιτύχει μαζική παραγωγή.

Τώρα, η Xiaomi μπορεί επίσης να σπάσει αυτήν την κατάσταση. Αυτό το απόγευμα, μερικοί χρήστες αποκάλυψαν ότι είδαν μια συσκευή που έμοιαζε με ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο Xiaomi στο μετρό. Αυτό το smartphone χρησιμοποιούσε μια παρόμοια εσωτερική αναδιπλούμενη λύση με του Samsung Galaxy Z Fold, ενώ φαίνεται που τρέχει το σύστημα MIUI 12.

Δείτε πραγματικές φωτογραφίες του πρώτου αναδιπλόμενου κινητού από την Xiaomi!

Ωστόσο, από την εικόνα, το μέγεθος αυτής της συσκευής με την πτυσσόμενη οθόνη, της Xiaomi, φαίνεται ότι είναι ακόμη σχετικά μεγάλο.

Στην πραγματικότητα, η εσωτερική έρευνα της Xiaomi και η ανάπτυξη εξοπλισμού αναδίπλωσης οθόνης έχουν ξεκινήσει πριν από αρκετά χρόνια. Ήδη από τον Ιανουάριο του 2019, ο συνιδρυτής και αντιπρόεδρος του Xiaomi Group Lin Bin παρουσίασε ένα μηχάνημα μηχανικής πτυσσόμενης οθόνης Xiaomi.

Δείτε πραγματικές φωτογραφίες του πρώτου αναδιπλόμενου κινητού από την Xiaomi!

Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί επίσης μια λύση διπλής αναδίπλωσης. Και συνδυάζει τέλεια την εμπειρία του tablet και του smartphone. Δυστυχώς, αυτό το smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη δεν κατασκευάστηκε μαζικά στην αγορά.

3 smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη

Από την άλλη πλευρά, αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Xiaomi μπορεί να φέρει στην αγορά τρία smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη το επόμενο έτος. Επιπλέον, υπάρχουν τρεις διαφορετικές μορφές βιομηχανικού σχεδιασμού, δηλαδή, εξωτερική πτυχή, εσωτερική πτυχή και clamshell.

Με άλλα λόγια, εκτός από τα εσωτερικά πτυσσόμενα μοντέλα που εκτίθενται αυτή τη φορά, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει επίσης δύο διαφορετικούς τύπους αναδιπλούμενων τηλεφώνων φέτος.

Δείτε πραγματικές φωτογραφίες του πρώτου αναδιπλόμενου κινητού από την Xiaomi!

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ειδήσεις, η συσκευή αναδίπλωσης οθόνης της Xiaomi θα χρησιμοποιεί μία εξαιρετικά λεπτής τεχνολογίας UTG από γυαλί, κατασκευασμένο από τη Samsung. Η τρέχουσα μηχανική μπορεί να υποστηρίξει μια οθόνη ρυθμού ανανέωσης 90Hz. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι μπορεί επίσης να υποστηρίζει και ρυθμό ανανέωσης 120Hz στο μέλλον.

Σύμφωνα με προηγούμενες αποκαλύψεις, αυτές οι τρεις συσκευές αναδίπλωσης οθόνης ενδέχεται να μας συναντήσουν φέτος.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο