25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Διαρροή αποκαλύπτει την πρώτη παρτίδα smartphone Xiaomi που λαμβάνουν ενημέρωση MIUI 13!

Η Xiaomi αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσαρμοσμένο λειτουργικό σύστημα επόμενης γενιάς που βασίζεται σε Android για τα smartphone της — MIUI 13. Πριν από την επίσημη ανακοίνωση, ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα ενημέρωση έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Τώρα, στην τελευταία εξέλιξη, διέρρευσε η πρώτη παρτίδα smartphone της Xiaomi που θα λάβει τη νέα ενημέρωση MIUI 13. Η λίστα περιλαμβάνει συσκευές τόσο από την Xiaomi όσο και από τη Redmi.

Σύμφωνα με μια νέα διαρροή, τα smartphones Xiaomi 11 Ultra και Xiaomi 11 θα είναι τα πρώτα τηλέφωνα που θα λαμβάνουν την πιο πρόσφατη ενημέρωση MIUI μαζί με τα smartphone Redmi K40 Pro και Redmi K40 Pro+.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Xiaomi 11 Youth Edition, το οποίο δεν είναι ένα premium smartphone από τη μάρκα, αλλά είναι μια προσφορά μεσαίας κατηγορίας, βρίσκεται επίσης στη λίστα της πρώτης παρτίδας συσκευών που θα λάβουν την ενημέρωση MIUI 13.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Αναμένουμε μερικά ακόμη smartphone να βρίσκονται στη λίστα των τηλεφώνων που λαμβάνουν την πιο πρόσφατη ενημέρωση, αλλά για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα ποιες συσκευές περιλαμβάνονται, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία.

Αρχικά, η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει μόνο στην κινεζική αγορά και αργότερα θα κυκλοφορήσει και σε άλλες περιοχές. Το MIUI 13 λέγεται ότι έχει ανανεωμένο σχεδιασμό, νέα χαρακτηριστικά και θα απαλλαγεί από ορισμένα από τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά. Αναμένεται να γίνει επίσημο αργότερα αυτό το μήνα, αλλά ο κατασκευαστής smartphone με έδρα την Κίνα δεν το έχει ακόμη επιβεβαιώσει.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο