27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Διέρρευσε το περιεχόμενο της συσκευασίας του έξυπνου ρολογιού πίεσης Huawei Watch D

Το επερχόμενο έξυπνο ρολόι μέτρησης της αρτηριακής πίεσης, Huawei Watch D, θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 23 Δεκεμβρίου 2021. Η τελευταία διαρροή σχετικά με αυτό το θέμα συνοδεύεται από μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη του περιεχομένου του κουτιού του Huawei Watch D.

Σήμερα, ένας γνωστός tipster από το Weibo βρήκε μια διαρροή σχετικά με το επερχόμενο smartwatch Huawei Watch D και το περιεχόμενο του κουτιού του, συμπεριλαμβανομένου ενός ρυθμιζόμενου ιμάντα για τη βελτίωση της μέτρησης της αρτηριακής πίεσης.

Σύμφωνα με τις εικόνες, το Huawei Watch D διαθέτει μια σειρά από αξεσουάρ, όπως το ίδιο το ρολόι, διαφορετικούς τύπους ιμάντων, ιμάντες μέτρησης καρπού, οδηγούς για τη μέτρηση της περιφέρειας καρπού.

Το βίντεο του Watch D που διέρρευσε μετρά την περίμετρο του καρπού. Το μέγεθος του ιμάντα μπορεί να αλλάξει στα ακόλουθα μεγέθη:

9-15 – Λουράκι μεγάλου μεγέθους
3-8 – Λουράκι μεσαίου μεγέθους
2-1 – Το χαμηλότερο επίπεδο

Μετά την προσαρμογή, επιλέγετε την ελαστικότητα του ιμάντα που μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα και τον ιμάντα διαφορετικών μεγεθών για να επιβεβαιώσετε την απαίτησή σας. Κατά τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης ο χρήστης πρέπει να είναι ήσυχος, να στηρίζεται στον αγκώνα το χέρι, καθιστός.

Επιπλέον, οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα υποδηλώνουν ότι το Huawei Watch D υποστηρίζει τη μέτρηση χαμηλής και υψηλής αρτηριακής πίεσης καθώς και παλμούς. Ο tipster αποκάλυψε επίσης ότι το ρολόι διαθέτει 32 megabyte RAM + 4 Gb εσωτερικής αποθήκευσης. Το ρολόι μπορεί εύκολα να συνδεθεί με εξωτερικές συσκευές Bluetooth, συμπεριλαμβανομένων ακουστικών.

Επιπλέον, το Huawei Watch D έχει ένα φωτεινό χρωματικό μοντέλο που εμφανίζεται επίσης στην εικόνα που διέρρευσε. Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή δεν έχουν ακόμη έρθει.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο