27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Disney World: Ιστορίες.. εκ των έσω

Ο χρήστης του Reddit u/boojie_ έκανε την ερώτηση:

«Πρώην υπάλληλοι του Disney world, πείτε μας μερικές ιστορίες από τα παρασκήνια που δεν μαθαίνει ποτέ το κοινό».

Πολλοί πρώην υπάλληλοι της εταιρείας έσπευσαν να μοιραστούν ζουμερές, αλλά και σοκαριστικές λεπτομέρειες από την περίοδο που εργάζονταν ως υπάλληλοι στο δημοφιλές πάρκο της Disney, γράφει το themindcircle.

Να μερικές από τις απαντήσεις

1.


Ήμουν ντυμένη Ποκαχόντας και γνώρισα ένα κοριτσάκι που το έλεγαν Emily. Ήταν γύρω στα 7 και ήρθε με τον μπαμπά της. Με πλησίασε και μου είπε: «Γεια σου Ποκαχόντας, σου έφτιαξα αυτή την κάρτα». Την άνοιξα και έγραφε: «Αγαπητή Ποκαχόντας, σου ζωγράφισα μερικά λουλούδια. Ελπίζω να έχεις μια όμορφη μέρα. Με αγάπη, Emily». Την ευχαρίστησα και έφυγε. Δύο μέρες αργότερα, είχα ντυθεί Τίνκερμπελ και μπαίνει το ίδιο κοριτσάκι και μου δίνει μια κάρτα: «Αγαπητή Τίνκερμπελ, σου ζωγράφισα μερικά λουλούδια. Ελπίζω να έχεις μια όμορφη μέρα. Με αγάπη, Emily». Λίγες μέρες αργότερα, ντύθηκα Μουλάν, και μαντέψτε ποιος ήρθε και μου έδωσε κάρτα; Το ίδιο κοριτσάκι. Έχω τρεις διαφορετικές κάρτες και για τους τρεις χαρακτήρες που υποδύομαι από το ίδιο κορίτσι.

2.

Περίμενα στην ουρά με μια παρέα εφήβων από την Ιαπωνία. Μιλάω ιαπωνικά και αμέσως κατάλαβα ότι κορόιδευαν τους Αμερικανούς. Έλεγαν πράγματα όπως: «Στην τηλεόραση φαίνονται τόσο κουλ, αλλά όλοι αυτοί οι Αμερικανοί είναι τόσο χοντροί και άσχημοι». Γελούσαν και έδειχναν τον κόσμο με το δάχτυλο. Δεν είπα τίποτα, αλλά ένα από τα μέλη του καστ, που προφανώς μιλούσε τη γλώσσα, τους πλησίασε και τους είπε σε τέλεια ιαπωνικά: «Να είστε πολύ προσεκτικοί, οι περισσότεροι Αμερικανοί καταλαβαίνουν Ιαπωνικά». Πάγωσαν όλοι και κοίταξαν γύρω τους τρομοκρατημένοι. Τους έκανα νόημα ότι συμφωνώ και έπαθαν σοκ.

3.


Η φίλη μου πήγε στο πάρκο ντυμένη Άννα από το Frozen και αυτή ήταν η αντίδραση της άλλης Άννας όταν την είδε από μακριά.

4.


Μια γυναίκα ήρθε και μου είπε ότι δεν της άρεσε που έπεφταν υγρά από τον ουρανό και ότι έπρεπε να πω στο αφεντικό μου να το κλείσει. Στην αρχή γέλασα γιατί νόμιζα ότι έκανε πλάκα: «Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τη βροχή, κυρία», είπα. «Μπορείτε να ελέγξετε το θόλο;» απάντησε. Προφανώς νόμιζε ότι όλη η Disney ήταν κάτω από μια μεγάλη φούσκα και ελέγχαμε τον καιρό. Της είπα ότι δεν υπήρχε θόλος και έφυγε επιμένοντας ότι κάτι πρέπει να γίνει γι’ αυτό.

5.


Αρκετά συχνά, οι επισκέπτες παρενοχλούν σεξουαλικά τους χαρακτήρες. Μια φορά, την ώρα που βγάζαμε φωτογραφία, ένα αγόρι προσπάθησε να σκίσει ένα από τα κοχύλια της Άριελ. Αναγκάστηκα να ανοίξω την κάμερά του και να χαλάσω το φιλμ για να μην κυκλοφορήσει η φωτογραφία.

6.


Ένα ζευγάρι προσπαθούσε να ανέβει στο τρενάκι και είχαν μαζί τους μια μαύρη τσάντα. Κάτι ακούστηκε από μέσα και τους ζητήσαμε να την ανοίξουν. Αρνήθηκαν. Έρχεται η ασφάλεια και τους αναγκάζει να την ανοίξουν. Ήταν το 6 μηνών μωρό τους.

7.


Δούλευα στο εστιατόριο όταν μια μέρα ήρθε ο James Spader και ζήτησε να καθίσει σε ένα τραπέζι με τον σκύλο του. Του ζήτησα να αφήσει τον σκύλο του στο ειδικό χώρο στο κέντρο του πάρκου γιατί δεν επιτρέπονται τα σκυλιά στο εστιατόριο. Μου φώναξε τόσο πολύ που το πρόσωπό του έγινε κόκκινο και είπε στον διευθυντή μου να με απολύσει. Ευτυχώς, το εστιατόριο είχε αίθριο και ο υπεύθυνος τον έβαλε σε ένα τραπέζι κοντά στην έξοδο, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα. Εξακολουθώ να τον μισώ με πάθος μέχρι σήμερα.

8.


Μια γυναίκα ήρθε και με ρώτησε πού ήταν η τουαλέτα. Της είπα, αλλά αποφάσισε ότι η ουρά ήταν πολύ μεγάλη και προσπάθησε να κατεβάσει το παντελόνι της και να κατουρήσει στο λόμπι. Ευτυχώς ήρθε αμέσως η ασφάλεια.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

9.


Δούλευα στο εστιατόριο όταν μια μέρα παρατήρησα ότι κάποιοι γονείς είχαν παρατήσει τον ενήλικα γιο τους, ο οποίος καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι, στη μέση του διαδρόμου και πήγαν στα τρενάκια. Έμεινε εκεί για 2-3 ώρες.

10.


Μια γυναίκα προσπάθησε να περάσει λαθραία ένα βρέφος στο τρενάκι. Φορούσε ένα τεράστιο σακάκι (ήταν καλοκαίρι) και έβαλε το παιδί της από μέσα ώστε να φαίνεται έγκυος. Αρκετά μέλη του καστ την προειδοποίησαν ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στο τρενάκι σε εγκύους, αλλά εκείνη επέμενε και δεν μπορέσαμε να τη σταματήσουμε. Ανεβαίνει στο τρενάκι και βάζει τη ζώνη ασφαλείας, και τότε ήταν που το στομάχι της άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο