25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Δυνατό το Xiaomi 15 Pro με τεράστια μπαταρία και πραγματικά γρήγορη φόρτιση

Η σειρά Xiaomi 15 αναμένεται να κάνει ντεμπούτο αργότερα φέτος, πιθανότατα με δύο μοντέλα όπως και πέρυσι. Αυτά τα smartphone ίσως είναι τα πρώτα που θα ενσωματώσουν τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 4. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Pro μοντέλο θα έχει σημαντική αναβάθμιση στην μπαταρία και στις ταχύτητες φόρτισης.

Το Xiaomi 15 Pro θα έρθει με μπαταρία 5.400mAh, μια μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τη χωρητικότητα 4.800mAh του 14 Pro, σύμφωνα με ανάρτηση του Digital Chat Station στο Weibo. Η Xiaomi επέλεξε αυτήν τη μπαταρία για να κρατήσει το τηλέφωνο πιο λεπτό και ελαφρύ. Ωστόσο, θα δούμε πόσο λεπτό θα είναι πραγματικά όταν κυκλοφορήσει.

Στις ταχύτητες φόρτισης, το 15 Pro θα υποστηρίζει 100W ενσύρματη φόρτιση και 100W ασύρματη φόρτιση. Αυτή είναι μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με την ασύρματη φόρτιση των 50W του 14 Pro. Παρόλο που η ενσύρματη φόρτιση πέφτει από τα 120W του 14 Pro, δεν αναμένεται να κάνει μεγάλη διαφορά. Ο tipster ανέφερε ότι η Xiaomi δοκιμάζει ένα πρωτότυπο με 120W ενσύρματη και 100W ασύρματη φόρτιση, αλλά πιθανότατα το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει με συνδυασμό 100W + 100W λόγω θερμικών ζητημάτων.

Το Xiaomi 15 Pro θα διαθέτει οθόνη micro-curved 2K, αν και το μέγεθος της οθόνης παραμένει άγνωστο. Το σύστημα κάμερας αναμένεται να περιλαμβάνει έναν κύριο φακό 50MP OV50K, έναν υπερευρυγώνιο φακό 50MP και έναν τηλεφακό 50MP IMX882 με οπτικό ζουμ 3x. Για την ασφάλεια, το τηλέφωνο θα διαθέτει έναν υπερηχητικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο