17.8 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Έχετε κολλήσει στα Windows 10 1909 και δεν έρχονται ενημερώσεις!? Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε αυτό!

Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τα Windows 10 1909, πιθανότατα θα βλέπετε και μια ειδοποίηση ότι το λειτουργικό σας σύστημα πρόκειται να φτάσει στο τέλος της ζωής του. Πολλοί μπερδεύονται από το μήνυμα επειδή η πλατφόρμα των Windows 10 δεν χάνει την υποστήριξη. Αντίθετα, η κυκλοφορία λειτουργιών για τα Windows 10 Professional θα είναι πιθανότατα κλειστή τον Μάιο.

Αρχικά, ελέγξτε την έκδοση χαρακτηριστικών των Windows 10 που διαθέτετε. Κάντε κλικ στο Έναρξη, Ρυθμίσεις, Σύστημα, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε το Σχετικά. Εάν μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα προδιαγραφών των Windows, μπορείτε να δείτε ποια έκδοση των Windows 10 χρησιμοποιείτε. Εάν εμφανίζει την έκδοση 1909, πρέπει να διερευνήσετε γιατί ο υπολογιστής σας δεν έχει λάβει ακόμη Windows 10 2004 ή 20H1.

Εάν μεταβείτε στην επιλογή Έναρξη, Ρυθμίσεις, Ενημέρωση και Ασφάλεια, και εκεί τα Windows Update δείχνουν ότι το σύστημά σας εξακολουθεί να μην είναι έτοιμο για τα Windows 10 2004, ίσως χρειαστεί να διερευνήσετε γιατί δεν εγκαθίσταται το 2004 (ή το 20Η2).

Γνωρίζουμε ήδη έναν λόγο που το 1909 δεν μπορεί να πάρει την ενημέρωση 20H2…..το περίφημο πρόβλημα του προγράμματος οδήγησης ήχου Conexant. Οι υπολογιστές με Windows 10 που επηρεάζονται από αυτό το γνωστό ζήτημα συνοδεύονται από προγράμματα οδήγησης Conexant ISST Audio ή Conexant HDAudio (εμφανίζονται στην ενότητα “Ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών” στη Διαχείριση συσκευών). Τα προγράμματα οδήγησης αποκλεισμού έχουν αριθμήσει ονόματα αρχείων από uci64a96.dll έως uci64a231.dll και έκδοση αρχείου 7.231.3.0 ή χαμηλότερη.

Για ορισμένα συστήματα, το Conexant έχει προσφέρει το ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης και το σύστημα μπορεί να εγκαταστήσει την 20Η2. Δυστυχώς σε άλλους, τα νέα προγράμματα οδήγησης δεν έχουν κυκλοφορήσει, οπότε….. Για αυτά τα συστήματα, πρέπει να πληκτρολογήσετε “διαχείριση συσκευών” στο πλαίσιο αναζήτησης. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ελεγκτής ήχου, βίντεο και παιχνιδιού και κάντε κλικ στον ήχο Conexant. Τώρα κάντε δεξί κλικ και απεγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου. Μεταβείτε στη θέση λήψης λογισμικού των Windows 10 και κάντε κλικ στο Ενημέρωση τώρα. Μόλις εγκατασταθεί το 20H2, θα βρει ξανά το πρόγραμμα οδήγησης ήχου Conexant και θα ολοκληρώσει την ενημέρωση.

Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε πρόγραμμα οδήγησης ήχου Conexant, πώς μπορείτε να προσδιορίσετε το πρόβλημα!? Με τα Windows 10 2004, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Setupdiag. Κατεβάστε το εργαλείο και εκτελέστε το κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο SetupDiag. Αναθεωρώντας τα αρχεία καταγραφής που προκύπτουν, ενδέχεται να μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε την κατάσταση αποκλεισμού. (Εάν πραγματοποιήσατε λήψη του αρχείου setupdiag για εκτέλεση, τα αρχεία καταγραφής θα βρίσκονται στο φάκελο λήψης.)

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο