27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Είδατε το υδρόψυκτο PS5!? Φοβερό….!

Ο ειδικός modder Amberspider κατάφερε να δημιουργήσει το πρώτο στον κόσμο υδρόψυκτο PlayStation 5. Η συσκευή είναι άλλη μία συσκευή που μπορείτε να βρείτε στη συλλογή του στο Modding Cafe TV. Μπορείτε να δείτε τη δημιουργία του πλήρως δοκιμασμένου συστήματος θερμικής απόδοσης από την αρχή έως το τέλος εδώ:

Το πλαστικό περίβλημα που χρησιμοποιείται σε αυτήν τη σχεδίαση είναι περίπου τόσο ψηλό όσο το αρχικό PlayStation 5. Το σύστημα ψύξης νερού είναι πολύ πιο διακριτικό σε θόρυβο, από τους μεγάλους ανεμιστήρες με τους οποίους έρχεται. Αυτό σημαίνει ότι καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στην κονσόλα.

Οι θαυμαστές του PlayStation θα εκτιμήσουν επίσης ότι η ψύξη του νερού είναι επίσης πολύ πιο αθόρυβη από τους μεγάλους ανεμιστήρες που χρησιμοποιούνται στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς. Αυτό το επικό σύστημα είναι μοναδικό για τη στιγμή. Σύμφωνα με το κανάλι τους στο YouTube, η ομάδα του Modding Cafe εργάζεται σε περισσότερες εκδόσεις του mod που θα είναι διαθέσιμες στο εμπόριο στο μέλλον.

Είναι εκπληκτικό να βλέπουμε τι είναι ικανοί οι άνθρωποι και αν εντυπωσιαστείτε από αυτήν τη μονάδα, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο υπόλοιπο κανάλι Modding Cafe YouTube και στο Instagram.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο