16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024

ΕΛΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙΛΑ… Super VFM Διάδρομος Γυμναστικής Geemax C2 (Βίντεο)

ΑΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ GIVEAWAY ΤΩΝ 1000€!!! ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ… με 16 ΔΩΡΑ … και για πάρεις μέρος… πάτα εδώ: https://youtu.be/FJPHCpNEi_s

Έχουμε στα χέρια μας και στα “πόδια” μας τον νέο διάδρομο γυμναστικής τον Geemax C2.
Για όσους με παρακολουθούν στο Telegram (δες εδώ http://bit.ly/2ZeGpTn) αλλά και στο iTechNews.gr δεν είναι κάτι νέο… το είχα ανακοινώσει ότι θα τον φέρω, μιας και ο συνδυασμός των προδιαγραφών του μαζί με τις επιλογές και τις δυνατότητες που έχει σε σχέση με την τιμή του που παίζει κοντά στα 300€ με τράβηξαν ιδιαίτερα.
Από την άλλη γνωρίζοντας ότι η Geemax δεν είναι τυχαία και ειδικεύεται στην κατασκευή και διάθεση οργάνων γυμναστικής με πολύ καλές κρητικές και βλέποντας την τιμή στην Ελληνική αγορά που αγγίζει τα 500€… λέω εδώ είμαστε, Θα Τον Φέρω (ήθελα έναν διάδρομο είναι η αλήθεια… κι όλοι βασικά πρέπει να θέλουμε) και να τος!!!
Είναι όμως τελικά o Geemax C2, Super VFM ή είναι άνθρακας ο θησαυρός;;;;
Μετά από αρκετή χρήση και δοκιμή (δουλεύει ήδη περίπου 1 μήνα) μπορώ να πω πως αξίζει ΠΑΡΑΠΑΝΩ από το ΚΑΘΕ του ΕΥΡΩ για αυτά που ζητάω ασφαλώς εγώ και για τα χρήματα της αγοράς του.

Για όποιον θέλει να τον κάνει δικό του μπορεί να το βρει εδώ
Geemax C2 Folding Treadmill 3.0 HP 2 in 1 Treadmill Walking Pad LED Touch Display Installation-free Under Desk Treadmill 120KG Capacity σε τιμή;;; 331€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood με κουπόνι BGda5e22 και ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://bit.ly/3XuDSz7

Ας δούμε λοιπόν μαζί το βίντεο που σας έχω ετοιμάσει με τα υπέρ αλλά και τα κατά, ώστε στο “τέλος της ημέρας” να έχετε όλη την απαραίτητη γνώση για να αποφασίσετε αν αυτό ποιόν είναι για εσάς ή όχι.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο