25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Elon Musk: Η αποφασή του να μην αγοράσει το Twitter φέρνει τα πάνω κάτω στην αγορά!

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν σοβαρές υποψίες ότι ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk δε σκοπεύει να ολοκληρώσει την εξαγορά του Twitter, η οποία θα κόστιζε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 44 δισ. δολαρίων. Όμως πλέον “έσκασε” και επίσημα η “βόμβα”, αφού ο CEO της Tesla αποσύρθηκε και από τη συμφωνία.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το “μήλον της Έριδος” ήταν τα bots στο Twitter, με τον Musk να ζητά επιπλέον στοιχεία από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης που να αποδεικνύουν ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί δεν ξεπερνούν το 5%. Το Twitter τελικά δέχτηκε να παραχωρήσει τα στοιχεία, όμως τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστή η αποχώρηση του διάσημου επιχειρηματία με την αιτιολογία ότι το Twitter παραβίασε τους όρους, κάνοντας παραπλανητικούς ισχυρισμούς κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

[affcoups id=”98810″]

Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν ο Elon Musk μπορεί να κάνει “αναίμακτα” πίσω, αφού, όπως είχε γίνει γνωστό, υπήρχε ρήτρα που επέβαλε την καταβολή 1 δισ. δολαρίων σε περίπτωση αποχώρησης. Η μετοχή του Twitter, εν μέσω των εξελίξεων, ακολουθεί πτωτική πορεία, αφού έκλεισε χτες στα 36.81 δολάρια τη στιγμή που η ολοκλήρωση της εξαγοράς θα πρόσφερε 54.20 δολάρια ανά μετοχή. Αναμένουμε νεότερα!

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο