25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Ένα ρολόι από.. την Kojima Productions και την NASA

Η Kojima Productions συνεργάζεται με τη NASA – αλλά δεν είναι για κάποιο παιχνίδι. Είναι για ένα ρολόι.

Το ρολόι Space Ludens παράγεται από τη σχεδιάστρια ρολογιών Anicorn και βασίζεται στο οπτικό στυλ της μασκότ της εταιρείας του Kojima μαζί με την ενσωμάτωση στοιχείων του logo της NASA.

“Είναι τιμή τις ANICORN που θα παρουσιάσει το μοναδικό ρολόι – SPACE LUDENS, μία επική συνεργασία εμπνευσμένη από τον Ludens που θα δείξει δημιουργικότητα, φαντασία και το στοιχείο του παιχνιδιού,” είπαν μέσω του Twitter.

 

Μπορεί να είναι μία απρόβλεπτη συνεργασία, αλλά το ίδιο το ρολόι φαίνεται πολύ ωραίο, με τους σχεδιαστές να αξιοποιούν το στυλ και του Kojima και της NASA με έναν αλάνθαστο τρόπο.

“Η ANICORN σχεδίασε το SPACE LUDENS με την KOJIMA PRODUCTIONS χρησιμοποιώντας το logo της NASA ως ένα από τα κεντρικά θέματα του σχεδίου,” αποκάλυψαν. “Είναι μία τέλεια ευθυγράμμιση με το σκεπτικό του ‘φέρνω τη διασκέδαση σε ένα άγνωστο σύμπαν’.”

Το ρολόι είναι εμπνευσμένο από το Extra-Vehicular Creative Activity κοστούμι που φοράει ο Ludens – η μασκότ της εταιρείας του Kojima. Η Anicorn εξηγεί ότι η μασκότ σχεδιάστηκε από τον Yoji Shinkawa, βασισμένη στην ιδέα ενός αστροναύτη που εξερευνεί ένα ψηφιακό διάστημα.

“Είμαστε Homo Ludens,” προσέθεσαν. “Είμαστε αυτοί που Παίζουν.”

Το ρολόι της συνεργασίας Kojima x NASA θα είναι διαθέσιμο για αγορά στις 27 Σεπτεμβρίου του 2022. Αυτή δεν είναι η πρώτη ανακοίνωση που ήρθε από τον Kojima τον τελευταίο καιρό αφού ανακοίνωσε ένα νέο podcast στο Gamescom τον προηγούμενο μήνα. Ωστόσο, ένα νέο τίζερ φαίνεται να υπονοεί ότι η Elle Fanning θα βρίσκεται δίπλα στον Kojima για… κάτι.

Το αν αυτό αποτελεί κάποιο νέο επερχόμενο παιχνίδι ή όχι είναι κάτι που θα δούμε στην πορεία. Αλλά μάλλον μπορούμε να αποκλείσουμε τη συμμετοχή της στα σχέδια του ρολογιού. Για τώρα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο ρολόι θα αποκαλυφθούν μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά αυτό που συμβαίνει μεταξύ Kojima και Fanning παραμένει ένα μυστήριο.

Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τα project του Kojima; Τσεκάρετε το αντικείμενο που πούλησε για να μαζέψει χρήματα για τη στήριξη της Ουκρανίας.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο