25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Επαναφορτιζόμενη αυτόματη ρομποτική σκούπα – Αποκτήστε την με μόλις 21.97€ χάρις το κουπόνι μας μέχρι τέλος του μήνα από το Cafago!

Σε δύο μέρες έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου. Θέλετε λοιπόν να πάρετε το τέλειο δώρο στη γυναίκα σας και να μην πληρώσετε σχεδόν τίποτα!? Πάρτε της μία επαναφορτιζόμενη ρομποτική σκούπα να την ξεκουράζει στις δουλειές του σπιτιού, με μόλις 21.97€, χάρις το κουπόνι που σας βρήκα από το Cafago, μέχρι τέλος του μήνα. Δεν μπορεί να μην συμφωνήσετε ότι είναι το τέλειο δώρο!

Για να δείτε μάλιστα τι σας λέω, εγώ λέω πριν ξεκινήσω να σας λέω τα χαρακτηριστικά της, να την δείτε ζωντανά, στο βίντεο που σας έχω αμέσως παρακάτω.

Η έξυπνη επαναφορτιζόμενη ρομποτική σκούπα είναι με διαστάσεις μόλις 228 x 228 x 70mm και με βάρος 584g. Θα την βρείτε σε άσπρο ή σε μαύρο χρώμα και είναι κατασκευασμένη από ABS. Θα χρειαστείτε περίπου 2 – 3 ώρες περίπου για να φορτίσει πλήρως η μπαταρία της, ενώ μπορεί να δουλεύει μέχρι και 1.5 ώρα. Η μπαταρία που έχει είναι χωρητικότητας 1000mAh. Έχει Input voltage AC 100V-240V, με συχνότητα 50/60HZ, τάση 0.5A και ρεύμα εξόδου DC 5V.

Η ρομποτική σκούπα παρόλο το μικρό της μέγεθος, είναι ιδανική για να καθαρίζετε πατώματα είτε είναι από μάρμαρο, ξύλινα ή μωσαϊκό. Διαθέτει διπλό φίλτρο για να φιλτράρει τον αέρα, ώστε να μην βγαίνει σκόνη. Μπορεί εύκολα να μπει κάτω από καναπέδες, καρέκλες, πολυθρόνες χάρις το μικρό της μέγεθος, για ακόμα πιο αποτελεσματικό καθάρισμα. Χάρις την ειδική κατασκευή του κινητήρα της, είναι σχεδόν αθόρυβη. Και όπως είπαμε, μπορεί να είναι μικρή στο μάτι, αλλά σε αποτελεσματικότητα, καθαρίζει την σκόνη σε βαθμό 99.7%! Επίσης σαν έξυπνη ρομποτική σκούπα που είναι, αλλάζει μόνη της πορεία εάν συναντήσει κάποιο εμπόδιο. Φέρει επίσης ειδικό πανάκι για περαιτέρω καθαρισμό του πατώματος.

Στο Cafago θα βρείτε κανονικά την έξυπνη ρομποτική σκούπα στα 27.79€, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι L2725H2 μέχρι και τις 28/02/2019, τότε η τιμή θα γίνει 21.97€!

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο