25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Έρχεται με… Snapdragon 8 Gen 3 το Realme GT 3;

Το Realme GT 3 θα παρουσιαστεί για την παγκόσμια αγορά στις 28 Φεβρουαρίου. Δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι θα είναι μια ανανεωμένη έκδοση του Realme GT Neo 5 240W, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα νωρίτερα αυτό το μήνα. Νέες πληροφορίες που κοινοποίησε ο Πρόεδρος της Realme China Xu Qi στο Weibo αποκαλύπτουν ότι το Realme GT 3 θα κυκλοφορήσει και στην Κίνα. Ωστόσο, θα είναι μια διαφορετική συσκευή σε σύγκριση με την παγκόσμια έκδοση.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, ο Xu Qi αποκάλυψε ότι η εταιρεία εργάζεται για το κινητό τηλέφωνο Realme GT 3 για την κινεζική αγορά. Πρόσθεσε ότι η συσκευή θα κάνει το ντεμπούτο της μέχρι το τέλος του 2023. Δεν αποκάλυψε καμία πληροφορία για τις προδιαγραφές της συσκευής.

Δεδομένου ότι το Realme GT 3 πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, μπορεί να είναι εξοπλισμένο με το ολοκαίνουργιο Snapdragon 8 Gen 3, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το τέταρτο τρίμηνο του 2023. Το μη ανακοινωθέν τσιπ εντοπίστηκε στο Geekbench 5 νωρίτερα αυτόν τον μήνα με βαθμολογία μονού πυρήνα το 1930 και βαθμολογία πολλαπλών πυρήνων 6236. Ενώ το Snapdragon 8 Gen 2 είναι ένα τσιπ 4 nm, το επερχόμενο SD8 Gen 3 θα μπορούσε να κατασκευαστεί από την TSMC με διαδικασία κατασκευής 3 nm.

Σε σχετικές ειδήσεις, η Realme λέγεται ότι εργάζεται σε μια βελτιωμένη έκδοση του Realme GT Neo 5 για την κινεζική αγορά. Η συσκευή, η οποία ονομάστηκε δοκιμαστικά Realme GT Neo 5 SE για την παγκόσμια αγορά, εντοπίστηκε στα benchmarks του AnTuTu με βαθμολογία 1.029.731. Ενώ η παραλλαγή SE λέγεται ότι είναι εξοπλισμένη με το επερχόμενο chipset Snapdragon 7 Plus Gen 1, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για τις άλλες προδιαγραφές του.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο