25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Έρχεται το Sharp Aquos R5G με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας και τιμή πάνω από 1000€!

Πρόσφατα, η Sharp παρουσίασε το κορυφαίο της προϊόν Aquos R5G στην Ταϊβάν. Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία κυκλοφόρησε αυτό το μοντέλο στην αγορά από τότε που το κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Η τιμή αυτού του τηλεφώνου 5G είναι 34,990 NT, περίπου 1057€ δηλαδή και θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και άσπρο. Η ημερομηνία πώλησης του έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουλίου.

Το Aquos R5G χρησιμοποιεί έναν μοναδικό σχεδιασμό. Η οθόνη του είναι IPS 6,5 ιντσών, ενώ υπάρχουν δύο ανοίγματα στην οθόνη. Η αναλογία οθόνης είναι 19,8: 9, υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και έχει ανάλυση QHD +. Το σταγονοειδές notch στην κορυφή μπορεί να φιλοξενήσει τη φωτογραφική μηχανή selfie και υπάρχει επίσης ένα άνοιγμα στο κάτω άκρο για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η οθόνη προστατεύεται από το Gorilla Glass 6. Το τηλέφωνο υποστηρίζει αδιάβροχη προστασία IP68 και ζυγίζει 189g.

Το Aquos R5G είναι εξοπλισμένο με τον τελευταίο Snapdragon 865, ενώ διαθέτει μνήμη flash 12 GB LPDDR5RAM και 256 GB UFS 3.0. Το τηλέφωνο έρχεται με προεγκατεστημένο Android 10 και η ισχύς της μπαταρίας του είναι 3.730mAh.

Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, θα βρείτε μία διάταξη τεσσάρων καμερών, που περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 12 megapixel με OIS, μια μονάδα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 48 megapixel και μια με τηλεφακό 12 megapixel με OIS. Η τέταρτη κάμερα είναι η ενότητα ToF.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο