25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

“ΕΞΥΠΝΗ Θέρμανση ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”…. ΜΕ 89€ ΚΟΜΠΛΕ από Ευρώπη!!! Θερμοπομπός Xiaomi Smartmi 1S Smart Version DNQZNB05ZM

Ναι… “ΕΞΥΠΝΗ Θέρμανση ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” γιατί εδώ έχουμε την Smart έκδοση του Xiaomi Smartmi 1S που εκτός από την ομορφότερη και ίσως πρακτικότερη λειτουργία του μέσω ενός πολύ όμορφου πάνελ ενδείξεων, εδώ μπορούμε να τον ανάψουμε απομακρυσμένα και να μπούμε σε ζεστό σπίτι ή να τον κλείσουμε ή ακόμη ίσως και να προγραμματίσουμε πότε θέλουμε να δουλεύει και πότε όχι… μέσω εφαρμογής της Xiaomi… Mi Home!

Είμαστε μέσα στον Δεκέμβρη κι αν κι ακόμη ο καιρός είναι “γλυκός” μην γελιέστε… ο κρύο είναι προ των πυλών!
Επειδή το πετρέλαιο σε πολλές πολυκατοικίες είναι είδος πολυτελείας, ειδικότερα με κοινόχρηστη θέρμανση, σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει κλιματιστικό ή κάποιο ηλεκτρικό σώμα/θερμοπομπό. Μία πάρα πολύ καλή πρόταση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ένας θερμοπομπός από μία εταιρεία εγγύηση όπως την Xiaomi, ο Smartmi 1S και μάλιστα η Smart Version DNQZNB05ZM

Είναι πραγματικά άριστος με πολύ “γλυκιά” ζέστη, αθόρυβος (μιας και δεν έχει blower) χρησιμοποιεί πολύ έξυπνα και με σωστό σχεδιασμό την φυσική ροή του αέρα… και είναι εφοδιασμένος με πολλάπλές ασφάλειες και πιστοποιήσεις 
Πολύ σημαντική είναι ή έξυπνη διαχείριση ενέργειας αλλά και η ρύθμιση της κατανάλωσης ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Έχω τον απλό 1S ( Χωρίς οθόνη και Mi Home App) εδώ και δυο χρόνια και πραγματικά τον έχω καταευχαριστηθεί!!!!
Άφοβα και είναι και σε φοβερή τιμή…

Smartmi 1S Heater Electric Heater Smart European-Style Fast Heating Stove Smart Version DNQZNB05ZM σε τιμή;;; 89€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Γερμανική αποθήκη του Cafago σε Promo και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://www.cafago.com/en/p-paa5431.html?aid=unrw

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Χαρακτηριστικά:
Μέθοδος θέρμανσης. Δεν υπάρχει ανεμιστήρας στο εσωτερικό, βασίζεται στην κυκλοφορία του αέρα για φυσική θέρμανση, δεν υπάρχει εμφανής αισθητή ροή αέρα, μικρότερη επίδραση στην υγρασία του εσωτερικού χώρου και το ανθρώπινο σώμα. Αθόρυβη λειτουργία χωρίς αντανάκλαση.

Ελαφρύ και συμπαγές, κατάλληλο για διάφορους χώρους. Ο συμπαγής σχεδιασμός του συμπαγούς σώματος είναι κατάλληλος για τοποθέτηση σε διάφορους χώρους και είναι εύκολο να αποθηκευτεί. Με βάρος μόνο περίπου 5 κιλά.

Μεταλλικό, ανθεκτικό σώμα. Κατασκευασμένο από γαλβανισμένο φύλλο υψηλής ποιότητας πάχους 0,6 mm, η δομή είναι ανθεκτική. Με επίστρωση ηλεκτροστατικού ψεκασμού υψηλής θερμοκρασίας και προστασίας περιβάλλοντος, ολόκληρο το μηχάνημα είναι πιστοποιημένο RoHS.

Απενεργοποίηση ισχύος απόρριψης, προστασία υπερθέρμανσης. Ενσωματωμένος διακόπτης απενεργοποίησης και αισθητήρας προστασίας από υπερθέρμανση, ο θερμαντήρας διακόπτει αυτόματα την παροχή ρεύματος όταν το σώμα γέρνει περισσότερο από 45° ή η θερμοκρασία της εσωτερικής κοιλότητας υπερβαίνει τους 85°C.

Λειτουργία σταθερής θερμοκρασίας, πιο άνετη και περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας. Ρυθμίστε το κουμπί ελέγχου θερμοκρασίας σε μια άνετη θερμοκρασία και ο ηλεκτρικός θερμαντήρας θα διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία σύμφωνα με την προκαθορισμένη θερμοκρασία. Όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος φτάσει στην καθορισμένη θερμοκρασία, θα σταματήσει αυτόματα η θέρμανση. Όταν είναι χαμηλότερη από την καθορισμένη θερμοκρασία, θα συνεχίσει αυτόματα να θερμαίνεται, κάτι που είναι ζεστό και άνετο και εξοικονομεί ηλεκτρική ενέργεια. .

Προδιαγραφές:
Τύπος προϊόντος: Θερμοπομπός
Μοντέλο προϊόντος: DNQZNB05ZM
μέθοδος εγκατάστασης: Επιδαπέδιος τύπος
Ισχύς μετάδοσης: 1-ταχύτητα 900W; 2η ταχύτητα 1300W; 3η ταχύτητα 2200W
Ονομαστική ισχύς: 2200W
Ονομαστική τάση: 220V

Περιεχόμενα:
1*Ηλεκτρικός Θερμοπομπός
1*Εγχειρίδιο
1*Βάση
1* Κατσαβίδι
4*Βίδα

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο