25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Φήμες ότι η σειρά Oppo Find X8 θα υιοθετήσει πολλές δυνατότητες της Apple

Σύμφωνα με νέες φήμες, η επερχόμενη οικογένεια Find X8 της Oppo φέρεται να διαθέτει μαγνητική ασύρματη φόρτιση, παρόμοια με το MagSafe της Apple.

Αυτή την πληροφορία μοιράστηκε ο leaker Digital Chat Station στο Weibo, επομένως μιλάμε για μια αξιόπιστη πηγή που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν.

Από ότι φαίνεται, λοιπόν, η Oppo θα χρησιμοποιήσει περισσότερα από το κουμπί ελέγχου κάμερας της Apple για τις φετινές της ναυαρχίδες. Η κινεζική εταιρεία αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει ένα ολόκληρο οικοσύστημα αξεσουάρ και φορτιστών που θα χρησιμοποιούν τη μαγνητική τεχνολογία, όπως και η Apple.

Ακόμα, τα μοντέλα Find X8 θα έχουν ένα δικό τους Dynamic Island. Η Xiaomi έχει επίσης αναπτύξει έναν «πολύ λεπτό» μαγνητικό ασύρματο φορτιστή 30W, αλλά δεν είναι σαφές εάν προορίζεται για τα επερχόμενα τηλέφωνά της ή όχι. Ο leaker ανέφερε ωστόσο εδώ μόνο τα τηλέφωνα Oppo ονομαστικά.

Τα Find X8 και Find X8 Pro θα τροφοδοτούνται και τα δύο από το chipset Dimensity 9400 της MediaTek και αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο τον Οκτώβριο.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο