27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Fortnite: Αυλαία για την Κίνα

Αυλαία ρίχνει, αυτόν τον μήνα, η κινεζική έκδοση του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού Fortnite.

Το βιντεοπαιχνίδι σταμάτησε να δέχεται εγγραφές για νέους παίκτες και δεν ήταν πλέον διαθέσιμο για λήψη από τη Δευτέρα, σύμφωνα με ανακοίνωση στον ιστότοπό του. Οι διακομιστές του θα προχωρήσουν στο κλείσιμό του στις 15 Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες δεν θα μπορούν πλέον να συνδεθούν στο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση, σύμφωνα με το CNN, περιέγραψε το Fortnite στην Κίνα ως δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού και δεν ανέφερε τους λόγους που σταματά, αλλά ευχαρίστησε τους παίκτες «που συμμετείχαν στις δοκιμές του.

Fortnite

Η Tencent αρνήθηκε να σχολιάσει στο CNN Business όταν ρωτήθηκε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κινεζική έκδοση του Fortnite και τον λόγο τερματισμό, ενώ η Epic Games δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Το παιχνίδι «δεν εγκρίθηκε ποτέ» από την κινεζική κυβέρνηση και ως εκ τούτου δεν μπόρεσε να ξεκινήσει επίσημα και να δημιουργήσει έσοδα από τις υπηρεσίες του, έγραψε στο Twitter ο Daniel Ahmad, ανώτερος αναλυτής της Niko Partners που καλύπτει την αγορά βιντεοπαιχνιδιών στην Κίνα και την Ασία.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Το Fortnite λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό ως ένα δωρεάν παιχνίδι με αγορές εντός εφαρμογής – που σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να κατεβάσουν το παιχνίδι χωρίς κόστος, αλλά στη συνέχεια να ξοδέψουν χρήματα σε αντικείμενα όπως κοστούμια για τους χαρακτήρες τους. Ο Ahmad πρόσθεσε ότι το είδος του battle royale «έχει αυστηρές ρυθμίσεις στην Κίνα».

Οι κινεζικές αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρο τα βιντεοπαιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Τον Αύγουστο, απαγόρευσαν στους διαδικτυακούς παίκτες κάτω των 18 ετών να παίζουν τις καθημερινές και περιόρισε το παιχνίδι τους σε μόλις τρεις ώρες τα περισσότερα Σαββατοκύριακα.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο