25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Galaxy Fold – Στα 120169 ανοιγοκλείματα, η νέα έκδοση του κινητού καταστρέφεται πλήρως! (vid)

Το Samsung Galaxy Fold το ξέρετε σαν το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό της Samsung, που ενώ ήταν να ξεκινήσει να πουλιέται, τα πρώτα δείγματα που δόθηκαν σε tester, μετά από λίγο παρουσίαζαν προβλήματα στην οθόνη. Αυτό ανάγκασε την εταιρεία να το αποσύρει πλήρως και να ξαναρχίσει πάλι τους ελέγχους.

Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε και πάλι να το διαθέτει προς πώληση, υποστηρίζοντας ότι κατάφερε να λύσει τα προβλήματα του παρελθόντος. Μάλιστα η Samsung υποστηρίζει πια ότι το νέο Galaxy Fold αντέχει έως και 200000 φορές να το ανοιγοκλείσει κάποιος χωρίς πρόβλημα! Εκεί λοιπόν ήρθε το CNET, να δει κατά πόσο η θεωρία αυτή αντέχει, φτιάχνοντας ένα βίντεο που θα το δείτε πιο κάτω.

Για να θέσει σε δοκιμή το νέο πτυσσόμενο κινητό της Samsung, η ομάδα της CNET δανείστηκε μια μηχανή από το SquareTade που ονομάζεται Foldbot. Το μηχάνημα αυτό διπλώνει και ξετυλίγει το ακουστικό αρκετές φορές ανά δευτερόλεπτο αυτόματα, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε σ’ ένα μετρητή στην κάτω δεξιά πλευρά τον αριθμό, να τσεκάρετε το καθένα καθώς το σύνολο ανεβαίνει. Η ιδέα ήταν να δούμε πόσο καιρό θα διαρκέσει το Fold πριν τελικά βγει εκτός, δηλαδή να μην δουλεύει πια!

Το CNET σημείωσε στο Twitter ότι, αν και δεν φαίνεται στο βίντεο, το Samsung Galaxy Fold που δοκιμάζεται, τελικά πεθαίνει σε περίπου 120.000 φορές.

[su_quote]119,380 folds in, we’ve lost half of the screen and the hinge has lots its satisfying snappiness. Keep watching here: https://t.co/VupObDxttw pic.twitter.com/Z627VRfpWR

— CNET (@CNET) October 4, 2019 [/su_quote]

Στις 119.380 φορές, φαίνεται ότι το μισό της οθόνης της συσκευής πεθαίνει και το τηλέφωνο αρχίζει να είναι λιγότερο “snappy” όταν το αναδιπλώνεται. Το ακριβές σημείο όπου το τηλέφωνο φαίνεται τελείως κατεστραμμένο, και πάλι σύμφωνα μ’ ένα tweet της CNET, είναι αφού διπλώθηκε και ξεδιπλώθηκε συνολικά 120.169 φορές.

Βεβαίως, ενώ μια δοκιμή βασανιστηρίων όπως αυτή είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα από τη σκοτεινή άποψη, πέρα από το να την βλέπει κανείς για περιέργεια, πιθανότατα δεν πρόκειται να αλλάξει τη μοίρα του πρώτου πτυσσόμενου της Samsung στην αγορά. Το τηλέφωνο είναι πολύ ακριβό, εισάγει έναν ασυνήθιστο παράγοντα μορφής και είναι πολύ εύθραυστο για να παίξεις – όχι ότι αυτό έχει σταματήσει τη Samsung να πιέζει μπροστά και να σχεδιάζει μελλοντικές πτυσσόμενες συσκευές, ούτως ή άλλως.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο