27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Για “καλές” και οικονομικές Ξυριστικές μηχανές το μυαλό πάει στην KEMEI… Έλα να σου συστήσω το Official Store!

Πριν από μερικές μέρες και μέσω το Gshopper όπου το κανάλι συνεργάζεται τους τελευταίους 5 μήνες και μάλιστα η συνεργασία επεκτείνετε και επίσημα πλέον στο iTechNews… μου έστειλε ένα μήνυμα η KEMEI ενημερώνοντας με ότι το Official Store της είναι πλέον στις δυνάμεις του Gshopper.

Όλοι ξέρουμε για την ποιότητα και την εξειδίκευση της συγκεκριμένης εταιρίας (γιατί μόνο με αυτό ασχολείται) με τα προϊόντα περιποίησης και κουρέματος ή τριμαρίσματος μαλλιών κ.α.

Οπότε αν θέλεις ή ψάχνεις… κουρευτική – ξυριστική μηχανή, αξίζει να ρίξεις μια ματιά γιατί θα βρεις πολύ ποιοτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές αλλά και “έτοιμα” κουπόνια όπως ή προσφορά που θα σας έχω παρακάτω.

Να σημειώσω πως τα προϊόντα έρχονται από Κινεζικές αποθήκες και η εταιρία με ενημέρωσε πως έχει ασφαλής με πληρωμένο VAT μεθόδους αποστολής, χωρίς τελωνείο

Αξίζει μια ματιά…

Το κατάστημα θα το βρείτε εδώ: https://shrsl.com/342gq

Και την πρόταση μου για μια πολύ καλή μηχανή κουρέματος με πολλά αξεσουάρ και σε σούπερ τιμή με κουπόνι…

Kemei KM-696 5 in 1 Multifunction Hair Clipper Professional Hair Trimmer Electric Beard Trimmer Hair Cutting Machine / inclusive EU VAT σε τιμή;;; 24,50€ κομπλέ με τα μεταφορικά από το Gshopper με κουπόνι 20883FC093 και με ασφαλή μέθοδο αποστολής.
Link: https://shrsl.com/342gw

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο