27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Γιατί άραγε το Reuters θεωρεί ότι το μέλλον του TikTok κρύβεται στη ΝΑ Ασία!?

Σύμφωνα με το Reuters σήμερα, το TikTok ακμάζει στη Νοτιοανατολική Ασία.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Sensor Tower, υπάρχουν συνολικά 630 εκατομμύρια άνθρωποι στην περιοχή. Το TikTok έχει ληφθεί περίπου 360 εκατομμύρια φορές. Οι μισοί χρήστες είναι κάτω των 30 ετών και σχεδόν οι μισοί από την Ινδονησία, αύξηση 151% σε σύγκριση με πέρυσι.

Το Reuters δήλωσε ότι το TikTok είχε 43,5 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες στην Ινδονησία, το Βιετνάμ, την Ταϊλάνδη και τη Μαλαισία πέρυσι, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν γυναίκες. Ωστόσο, φέτος, λόγω της επιδημίας και άλλων παραγόντων, οι λήψεις εφαρμογών αυξήθηκαν στα ύψη. Μια διασημότητα Διαδικτύου του TikTok από την Ινδονησία είπε ότι μπορεί να κερδίσει 100.000 οπαδούς κάθε τρεις ημέρες.

Η έκθεση επεσήμανε ότι το TikTok μαστιγώθηκε από ζητήματα ασφάλειας δεδομένων χρηστών σε πολλές περιοχές πρόσφατα, και μάλιστα αντιμετώπισε απαγορεύσεις σε μέρη όπως την Ινδία. Η περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας μπορεί να προσφέρει ένα σαφές προσχέδιο για την παγκόσμια στρατηγική που εφαρμόζει η Bytedance.

Το Reuters είπε ότι για να αποτρέψει άλλες περιοχές να το προσθέσουν ξανά στη λίστα απαγόρευσης, η ByteDance θα λανσάρει “μη πολιτικά” προϊόντα στο εγγύς μέλλον, πράγμα που σημαίνει ότι το TikTok θα αφαιρέσει όσο το δυνατόν περισσότερο την επιρροή “πολιτικών” παραγόντων. Σύμφωνα με συνεντεύξεις με περισσότερους από δώδεκα σημερινούς και πρώην υπαλλήλους, η ByteDance διαβεβαίωσε τις κυβερνήσεις στο Βιετνάμ και σε άλλα μέρη ότι το περιεχόμενό του θα συμμορφωθεί πλήρως με την αυστηρή εποπτεία των τοπικών νόμων.

Το Reuters είπε ότι η Νοτιοανατολική Ασία είναι τώρα το κλειδί για το TikTok και την Bytedance στο μέλλον. Η ByteDance συνδύασε το TikTok με το Resso (εφαρμογή μουσικής) και το Lark (εφαρμογή φίλων) για να το κάνει πιο επιρροή ως απάντηση στην επίθεση της Google και του Facebook στη Νοτιοανατολική Ασία.

Το iTechNews.gr έμαθε ότι η Bytedance αρνήθηκε να σχολιάσει το άρθρο του Reuters.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο