27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Google Earth: Τεράστιο SOS βαθιά στην έρημο

Το τεράστιο μήνυμα είναι ορατό μόνο από ψηλά και δεν ήταν εξαρχής ξεκάθαρο ποιος ήταν εκείνος που το είχε γράψει στην άμμο της ερήμου.

Ο λάτρης του ανεξήγητου και του μεταφυσικού, ο μπλόγκερ MrMBB333, εντόπισε κάτι παράξενο στη μέση της ερήμου στη νότια Ιορδανία. Ένα τεράστιο SOS στην άμμο.

Ο YouTuber αποκάλυψε το παράξενο εύρημά του στο κανάλι του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζοντας μια φωτογραφία από το Google Earth στην οποία φαίνονται γραμμένες στην άμμο οι λέξεις “SOS” και “Stranded” (Χαμένος) με τεράστια γράμματα για να φαίνονται από τον ουρανό.

Google Earth: Τεράστιο SOS εντοπίστηκε βαθιά στην έρημο της Ιορδανίας - Sputnik Ελλάδα, 1920, 11.09.2021

Στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου ARH-90 Tiger προσγειώθηκε στο μικροσκοπικό νησί στο οποίο αποκλείστηκαν οι τρεις άνδρες. 2 Αυγούστου 2020. – Sputnik Ελλάδα, 1920, 04.08.2020

Ο διάσημος κυνηγός εξωγήινων ανέφερε ότι τα γράμματα ήταν πραγματικά θεόρατα. Για παράδειγμα το γράμμα “S” στη λέξη “Stranded” είναι περίπου 8,5 μέτρα, με όλη τη λέξη να έχει μήκος περισσότερο από 45 μέτρα.

Το όλο μήνυμα, σύμφωνα με τον ουφολόγο, μπορεί να διαβαστεί μόνο ψηλά από ένα αεροπλάνο ή έναν δορυφόρο.
Λίγο πιο νότια από το μήνυμα φαίνονται ακόμη μερικά τεράστια γράμματα που μοιάζουν με τη λέξη “No”, σε παρόμοιο μέγεθος με τις άλλες λέξεις.

Ο YouTuber εμφανίστηκε να μην είναι σίγουρος ούτε για το πότε γράφτηκαν αυτά τα μηνύματα στην έρημο ούτε για το ποιος τα έγραψε.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Το βίντεο του MrMBB333 ανέβηκε στον λογαριασμό του στο YouTube κι έγινε viral με τους χρήστες να εκφράζουν την ικανοποίησή του για την ανάρτηση, μιας και κάποτε μπορεί να τους φανεί χρήσιμη.

“Τώρα ξέρω τι να κάνω εάν ναυαγήσω ή χαθώ. Πρέπει να βάλω μια ημερομηνία και να ανανεώνω, φτάνει να είμαι ζωντανός” σχολίασε κάποιος για το μήνυμα στην έρημο της Ιορδανίας.

“Η Google είναι γνωστή ότι βάζει πράγματα σε κάποιους από τους χάρτες της που δεν υπάρχουν εκεί στ’ αλήθεια. Αυτή είναι η τρίτη φορά που έχω δει κάτι παρόμοιο. Στοιχηματίζω ότι κι αυτό δεν είναι αληθινό και η φωτογραφία έχει υποστεί επεξεργασία είτε από κάποιον υπάλληλο της Google είτε κάποιος που χάκαρε το σύστημα” λέει κάποιος δύσπιστος σχολιαστής που αμφισβητεί την αυθεντικότητα της εικόνας.
έρημος

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο