25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Google Play: Οι κορυφαίες εφαρμογές του 2021!

Κάθε φορά που πλησιάζουμε στο κλείσιμο μιας χρονιάς, η Google φροντίζει να ανακοινώνει τις καλύτερες εφαρμογές που συναντήσαμε στο Play Store του Android, αλλά αυτή την φορά, η επιλογή περιλαμβάνει και εφαρμογές για το Wear OS και το Google TV. Η εταιρεία λέει ότι τα κύρια κριτήρια για την επιλογή των καλύτερων εφαρμογών σε κάθε κατηγορία είναι ο καινοτόμος χαρακτήρας των εν λόγω εφαρμογών. Υπάρχουν νέες δυνατότητες παιχνιδιού και νέοι τρόποι αλληλεπίδρασης με το λογισμικό.

Για άλλη μια φορά οι εφαρμογές που επικεντρώνονται στην προσωπική ανάπτυξη οδηγούν το πακέτο με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Εφαρμογές που ξεχώρισαν είναι το πρόγραμμα Balance για τον διαλογισμό, η εφαρμογή με τίτλο Moonly για καθοδήγηση μέσω του σεληνιακού ημερολογίου και το Laughscape.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Νικητής στην κατηγορία του καλύτερου παιχνιδιού ανακηρύσσεται το Pokemon UNITE για την καλή εμπειρία cross-platform. Το Bird Alone και το Donut County λαμβάνουν επίσης τις καλύτερες κριτικές.

Και όσον αφορά την επιλογή των χρηστών για το 2021, το Paramount+ θεωρείται ως η καλύτερη εφαρμογή όλων, ενώ το Garena Free Fire MAX ξεχώρισε στην προτίμηση των χρηστών ως το πιο ωραίο παιχνίδι.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο