27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Google – Θέλει ν’ αγοράσει την εφαρμογή Firework για να “χτυπήσει” την αγορά των μικρού μήκους βίντεο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ξένων μέσων ενημέρωσης, η Google εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει την εφαρμογή ανταλλαγής βίντεο Firework για να ανταγωνιστεί την υπερπόντια έκδοση του TikTok, το οποίο είναι προϊόν για βίντεο μικρού μήκους.

Το Firework επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται ταινίες μικρού μήκους. Με έδρα τη Sequoia της Καλιφόρνια, το πρόγραμμα Firework διαφημίζει τον εαυτό της ως “το μέλλον της κοινωνικής κινητής τηλεόρασης”. Σε ένα γύρο χρηματοδότησης νωρίτερα φέτος, η εταιρεία έλαβε ένα ευσεβές ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Google έχει ήδη συζητήσει πώς να αποκτήσει κοινής χρήσης βίντεο, προσπαθώντας ν’ αντιμετωπίσει τον ταχέως αναπτυσσόμενη νέα τάση.

Υπάρχουν αναφορές ότι το κίνητρο της Google είναι να “μένει πάντα μπροστά” και επίσης να διερευνήσει άλλες πιθανές εξαγορές σε εφαρμογές βίντεο. Σύμφωνα με αναφορές, εκτός από την αγορά, υπάρχουν και άλλες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των “άλλων τρόπων συνεργασίας”. Το firework αξίζει 100 εκατομμύρια δολάρια και θα λάβουν ένα “υψηλό ασφάλιστρο”, αν και οι δύο εταιρείες δεν έχουν συζητήσει ακόμη τις τιμές. Μέχρι στιγμής η συζήτηση της Google έχει πάει πιο πέρα από τη συζήτηση του Weibo, μιας και το Weibo εξέφρασε επίσης ενδιαφέρον για τους δημιουργούς της Καλιφόρνια.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο