20.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Στα 79€ από Ευρώπη!!! Gaming Chair Της ZENEZ… Η οικονομική σας λύση (σε 3 χρώματα)

Μια πολύ καλή λύση ώστε να σταματήσουμε να παίρνουμε στις καρέκλες της κουζίνας ή του σαλονιού μας όταν θέλουμε να δουλέψουμε ή να χαζέψουμε στο PC μας…

Για όποιον θέλει να την κάνει δική του… γιατί σε αυτά τα χρήματα (και μην ακούω χαζά) αξίζει… και αν το Badget σου είναι μέχρι εκεί… από ‘μένα ναι…

ZENEZ Phusis executive chair gaming chair office chair desk chair swivel chair sports seat τιμή;;; 79€ από  Γερμανική αποθήκη του Gshopper με κουπόνι A952C7BEDB88 . Ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο… και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://bit.ly/3TlzYGy

💡 Σε περίπτωση αγοράς ΜΟΝΟ μέσω Paypal υπάρχει επιπλέον χρέωση 3% επι της αξίας

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο