25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Hongmeng – Η Huawei κατοχύρωσε την ονομασία αυτή σε πάρα πολλές χώρες!

Πρόσφατα, σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα, η Huawei έχει υποβάλει αίτηση κατοχύρωσης του εμπορικού σήματος “HongMeng” στους αντίστοιχους οργανισμούς πνευματικής ιδιοκτησίας σε πολλά μέρη ανά τον πλανήτη.

Επί του παρόντος πάντως η είδηση αυτή δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα από την Huawei την ίδια.

Το Huaweicentral ανέφερε ότι ήδη από τον Αύγουστο του περασμένου έτους, η Huawei είχε καταχωρίσει το εμπορικό σήμα Hongmeng στο Γραφείο Εμπορικών Σημάτων του Κρατικού Γραφείου Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Κίνας. Το εμπορικό σήμα εγκρίθηκε στις 14 Μαΐου 2019.

Επιπλέον, η Huaweicentral ανέφερε επίσης ότι: “Η Huawei έχει υποβάλει την καταχώριση του εμπορικού σήματος ” HongMeng ” στους οργανισμούς πνευματικής ιδιοκτησίας σε πολλά μέρη του κόσμου”. Οι χώρες που έχει καταθέσει αίτηση κατοχύρωσης είναι στον Καναδά, Μεξικό, Ισπανία, Νότια Κορέα, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία , Περού, Τουρκία, Φιλιππίνες και ορισμένες άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Προσφορά: Xiaomi FIMI X8 SE 4K – Αποκτήστε το από την Ισπανική αποθήκη του Geekbuying ΧΩΡΙΣ τελωνείο με μόλις 438€ για λίγο ακόμα σε Flash Sales!

Σύμφωνα με το Huaweicentral, τα εμπορικά σήματα των σχετικών ονομάτων της Huawei που υποβλήθηκαν στις παραπάνω χώρες και περιφέρειες έχουν ταξινομηθεί σε μια σειρά υποκατηγοριών, συμπεριλαμβανομένου του “λειτουργικού συστήματος”, παρόμοιο με τις εφαρμογές κατατεθέντων σημάτων στην Κίνα.

Επιπλέον, οι πληροφορίες εγγραφής δείχνουν ότι το “λειτουργικό σύστημα” υποστηρίζει μια ποικιλία πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων των φορητών υπολογιστών, των smartphones, των tablet, SmartWatches, wearables και του Internet of Things.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις παραπάνω χώρες και περιοχές, το εμπορικό σήμα Hongmen δεν έχει βρεθεί σε άλλες χώρες.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο