Εάν είστε κάτοχος ενός Honor V30 PRO, θα σας επισημάνω την έκδοση firmware 170. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της έκδοσης είναι η ενημερωμένη έκδοση λογισμικού της κάμερας (συμπεριλαμβανομένης της ενημέρωσης DXOMARK). Στις 9 Μαρτίου, σήμερα δηλαδή, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση Honor V30 PRO 3.0.1.170 θ’ αρχίσει να ωθείται σε παρτίδες στα κινητά παγκοσμίως.
Δεδομένου ότι αυτή η έκδοση καλύπτει την ενημέρωση της έκδοσης DXOMARK, θεωρητικά, το Honor V30 PRO θα έχει καλύτερα εφέ λήψης μετά την ενημέρωση. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών που δημοσιεύθηκαν τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η βαθμολογία DXOMARK αυτού του τηλεφώνου έφθασε τους 122 βαθμούς, συμπεριλαμβανομένων 133 σημείων για λήψη φωτογραφιών και 100 σημείων για βίντεο.
Από πλευράς διαμόρφωσης, ο συνδυασμός πίσω τριών φακών στο Honor V30 PRO, περιλαμβάνει έναν εξαιρετικά ευαίσθητο φακό 40 megapixel, έναν φακό κινηματογράφου 12 megapixel και έναν τηλεφακό 8 megapixel, ο οποίος υποστηρίζει οπτική σταθεροποίηση εικόνας και μπορεί να επιτύχει μέχρι και 30 φορές ψηφιακό ζουμ. Μια τέτοια διαμόρφωση της φωτογραφικής μηχανής επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες της καθημερινής φωτογράφησης και όχι μόνο.
Επιπλέον, αυτή η ενημερωμένη έκδοση βελτιστοποιεί επίσης τη σταθερότητα του συστήματος, κάνοντας το κινητό τηλέφωνο πιο σταθερό.
[signoff]
Πηγή: http://news.mydrivers.com/

