25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Huawei – Έως και 60% θα φτάσει το ποσοστό αποστολής κινητών με επεξεργαστή τον Kirin, ενώ η Qualcomm θα περιοριστεί ακόμα περιατέρω!

Πέρυσι, οι παγκόσμιες αποστολές των smartphone της Huawei ξεπέρασαν τις 200 εκατομμύρια συσκευές, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Huawei, Ren Zhengfei, ανέφερε σε συνέντευξη ότι η ελπίδα του είναι να παραδώσει 270 εκατομμύρια συσκευές φέτος.

Σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας, το δεύτερο εξάμηνο του έτους, το 60% των συσκευών της Huawei είναι εξοπλισμένες με επεξεργαστή Kirin, το οποίο υπερβαίνει το 45% του πρώτου εξαμήνου του έτους. Αντίθετα, κατά το δεύτερο εξάμηνο του περασμένου έτους, ο ρυθμός υιοθέτησης των επεξεργαστών Kirin ήταν μικρότερος από το 40%.

Ωστόσο, η Huawei εξακολουθεί να αγοράζει υψηλής ισχύος επεξεργαστές. Πέρυσι, ο αριθμός ήταν 50 εκατομμύρια. Αυτό το έτος δεν θα είναι χαμηλότερο από αυτό το ποσοστό. Αν μετατραπεί σύμφωνα με το 60%, μπορεί να φτάσουν ακόμη και τα 100 εκατομμύρια το χρόνο.

Φυσικά, τα κινητά τηλέφωνα της Huawei χρησιμοποιούν όλο και περισσότερα επεξεργαστές Kirin. Από τη μία πλευρά, βελτιώνεται η ισχύς της αυτοδιαρθρωμένης τεχνολογίας, δηλαδή οι μάρκες Kirin ισχύουν όλο και περισσότερο και τα μοντέλα είναι επίσης διαφορετικά. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σχετίζονται με εξωτερικούς παράγοντες, δηλαδή με την αμερικανική απαγόρευση. Το περιστατικό “καταλόγου” ενίσχυσε την αίσθηση επείγουσας ανάγκης της Huawei και βασίστηκε περισσότερο στον δικό της Kirin.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο