27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Προσφορά: Bakeey E6 – Ένα “Huawei Honor 5” με μέτρηση οξυγόνο αίματος, παλμούς σε πραγματικό χρόνο, μέτρηση αρτηριακής πίεσης και άλλα χαρακτηριστικά με μόλις 9€ με το κουπόνι μας από το Banggood!

Τις τελευταίες ημέρες σας δείχνω πάρα πολλά έξυπνα wearable που είναι κλώνοι μεν ακριβών wearable της Xiaomi και Honor, με ίδιες ή και περισσότερες λειτουργίες πολλές φορές και με τιμή…στο μισό ή πιο κάτω, που βλέπω ότι τα προτιμάτε και μου τα ζητάτε! Έτσι και τώρα, σας έχω το Bakeey E6, ένα “Huawei Honor 5” ουσιαστικά, με δυνατότητα μέτρησης του οξυγόνου αίματος, τους παλμούς σε πραγματικό χρόνο, αλλά και άλλα χαρακτηριστικά με μόλις 9€ με το κουπόνι μας από το Banggood!

Το Bakeey E6 μπορείτε να το βρείτε σε μαύρο, κόκκινο, μπλε και μοβ. Για να συνδεθεί χρειάζεται σύνδεση BT 4.0, ενώ υποστηρίζει κινητά με λειτουργικό Android 4.4 και άνω ή iOS 8.0 και άνω. Διαθέτει ένα κουμπί αφής όπου κάνετε τις επιλογές, όπως βλέπουμε και στα Mi Band 4 και Honor 5. Το Bakeey E6 χρησιμοποιεί για εφαρμογή την Da Fit, που μπορείτε να την βρείτε και στο Google Playstore αλλά και στο AppleStore. Η εφαρμογή δεν έχει ελληνικό μενού φυσικά, αλλά έχει αγγλικά, οπότε μην φοβάστε…

Το Bakeey E6 είναι αδιάβροχο και φέρει πιστοποίηση IP68, όπως σε όλα τα wearable που βρίσκουμε αυτή την εποχή. Από θέμα λειτουργιών, εκτός από τις συνηθισμένες, δηλαδή μέτρηση παλμών, καταγραφή του ύπνου, Multi-sport Mode, μέτρηση βημάτων και απόστασης, μέτρηση θερμίδων που κάψατε, απόρριψη κλήσης, ειδοποίηση από εφαρμογές, κλήσεις ή SMS, χρονόμετρο, ξυπνητήρι, αντικλεπτική λειτουργία, υποστηρίζει επιπρόσθετα μέτρηση οξυγόνου αίματος, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, απομακρυσμένο έλεγχο της κάμερας του κινητού σας! Το E6 θα σας ειδοποιήσει μέσω δόνησης, ενώ εάν σηκώσετε το χέρι σας η οθόνη του θα φωτιστεί.

Το Bakeey E6 έχει μία IPS οθόνη 0.96″, με ανάλυση 80 x 160pixels. Για να το φορτίσετε, το συνδέετε απευθείας επάνω στη USB θύρα και φορτίζει. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί έτσι γλιτώνετε από καλώδια φόρτισης που πρέπει να κρατάτε μαζί σας και άμα τα χάσετε να πρέπει να αγοράζετε καινούργια. Το βάρος του Ε6 είναι μόλις 50 γραμμάρια.

Το Bakkey E6 μπορείτε να το αποκτήσετε είτε από το Banggood με το κουπόνι BGE6 στα 10$ (9€) ή εάν λήξει, μπορείτε να το πάρετε από το Aliepress, στα 9.9$, χωρίς κουπόνι και με δωρεάν αποστολή.

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο