27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

“Huawei” GT3 Pro – Αποκτήστε το σήμερα με 40€ περίπου με BT κλήση, NFC, μέτρηση κορεσμού και πίεσης και άλλα πολλά!

Η Huawei όπως ξέρετε βγάζει πολύ ωραία και αξιόπιστα ρολόγια, Βέβαια εδώ δεν σας έχω ένα αυθεντικό Huawei όπως θα έχετε καταλάβει και από την τιμή, αλλά ένα πολύ καλό κλώνο, Εξάλλου το αυθεντικό Huawei GT3 Pro κάνει στα 500€, ενώ εγώ εδώ σας το βρήκα στα 40€! Όπως και να έχει πάντως, στα χαρτιά φαίνεται να έχει πολλά και καλά χαρακτηριστικά, η εμφάνιση είναι ίδια και πολύ ωραία και η τιμή….στο 1/13 της τιμής του κανονικού! Ας δούμε όμως τι έχει να μας προσφέρει αυτό το GT3 Pro.

Το GT3 Pro έχει πλάτος 46mm, πάχος 11.5mm και το λουράκι έχει συνολικό μήκος 220mm. Η οθόνη που έχει το smartwatch είναι IPS, 1.39″, με ανάλυση 390 x 390p, ενώ διαθέτει πάνω από 200 watchfaces. Διαθέτει επεξεργαστή 8762DT και αισθητήρα επιτάχυνσης SC7A20. Από θέμα μνήμης έχει RAM:32M, ROM:32M και Flash:128M. Συνδέεται μέσω Bluetooth 5.0 με το κινητό σας

Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 250mAh και φορτίζει μαγνητικά το ρολόι. Διαθέτει πάνω από 20 sport modes για να διαλέξετε και ν’ αθληθείτε. Υποστηρίζει ακόμα κλήση Bluetooth, ώστε να καλείτε όποιον θέλετε από το ρολόι κατευθείαν και ν’ απαντάτε από εκεί, φωνητικό έλεγχο, πληρωμή εκτός σύνδεσης Alipay στην Κίνα μόνο, NFC αλλά για κάρτες εισόδου μόνο, ξεκλείδωμα με κωδικό πρόσβασης, έλεγχο και παρακολούθηση του γυναικείου κύκλου, πρόγνωση καιρού, έλεγχος μουσικής στο κινητό σας, βηματομετρητή, παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση του ύπνου σας, υπενθύμιση εάν κάθεστε πολύ ώρα, μέτρηση του κορεσμού στο αίμα σας ( δηλαδή μετράει τ’ οξυγόνο αίματος), μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, αναζήτηση του κινητού, σας λέει πόσες θερμίδες κάψατε και ειδοποιήσεις push από διάφορες εφαρμογές από το κινητό σας για να ξέρετε πότε σας ψάχνουν. Το ρολόι φέρει πιστοποίηση IP68 για το πόσο αδιάβροχο είναι.

Μέσω της εφαρμογής θα μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με τις κλήσεις που είχατε, μεταφόρτωση φωτογραφιών, μέτρηση βημάτων, για τον καρδιακό ρυθμό, ύπνο, καθιστική ζωή, χιλιόμετρα, οξυγόνο αίματος, αρτηριακή πίεση, αναζήτηση κινητού τηλεφώνου, θερμίδες, Bluetooth, πληροφορίες, WeChat, QQ κ.λπ. Στο κατάστημα αναφέρει ότι εκτός απ’ ότι υποστηρίζει ελληνικά, έχει και ελληνικό μενού!

[su_button url=”https://ali.ski/tcHS3o” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0719″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε σήμερα με 40€ περίπου ένα “Huawei” GT3 Pro με πάρα πολλά χαρακτηριστικά και στην τιμή του 1/13 από το αυθεντικό ρολόι![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο