27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Huawei Mate 30 Pro – Δείτε και άλλα δείγματα νυκτερινής λήψης με τον φακό Leica super-sensing four-shot που έχει και ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά.

Εκτός από το 5G, η μεγαλύτερη αλλαγή στη σειρά Huawei Mate 30 είναι η κάμερα.

Η σειρά Huawei Mate 30 αναβάθμισε τις κάμερες της στης νέας γενιά φωτογραφική μηχανή Leica super-sensing. Το Huawei Mate 30 Pro είναι εξοπλισμένο με τέσσερις φακούς, ένα με ανάλυση 40-megapixel, υπερ-ευαίσθητο φακό 40 megapixel, ένα φακό μακρύ με ανάλυση 8MP και ένα με 3D για βαθιά αίσθηση.

Ταυτόχρονα, το Huawei Mate 30 Pro δημιούργησε ένα διπλό σχεδιασμό, διπλής κάμερας 40MP: υπερ-ευαίσθητη κάμερα + κινηματογραφική κάμερα.

Ο κύριος CMOS είναι ένας αισθητήρας RYYB 40 megapixel 1/1.7-ιντσών (αναλογία 4: 3) με 137% περισσότερο φωτισμό από το iPhone 11 Pro Max και το ISO έως 409.600. Υποστηρίζει επίσης 5x υβριδικό ζουμ και 30x ψηφιακό ζουμ.

Επιπλέον, η Huawei έχει βελτιώσει το εφέ λήψης βίντεο. Το Mate 30 Pro προσθέτει επίσης 1/5.4-ιντσών 40-megapixel CMOS ταινία RGGB (αναλογία 3: 2). Είναι ο μεγαλύτερος αισθητήρας εικόνας μέχρι σήμερα από κινητό τηλέφωνο, υποστηρίζοντας 4K@60fps εγγραφή βίντεο και ISO έως 51200.

Ταυτόχρονα, το Mate 30 Pro μπορεί να εκτοξεύσει μέχρι και 7680fps, το οποίο είναι το υψηλότερο στον κόσμο, επιτρέποντας την καταγραφή βίντεο εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, όπως πχ των φτερών από ένα κολίμπρι!

Το Huawei Mate30 Pro υποστηρίζει επίσης νυχτερινή φωτογραφία εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας, η οποία μπορεί να επιτύχει ευαισθησία βίντεο μέχρι το ISO 51200.

Δείτε παρακάτω μερικές νυχτερινές λήψεις στους δρόμους και στους εσωτερικούς χώρους του Μονάχου που γίνανε από απλό χρήστη και όχι επαγγελματία, δείχνοντας μας την δύναμη που έχει η δυνατότητα της νυχτερινής όρασης και το ζουμ του νέου κινητού.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο