26 C
Athens
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024

Huawei Mate XT: Το απόλυτο foldable θα έρθει στην Ευρώπη

Η Huawei ξεκίνησε τις πρώτες αποστολές του Mate XT Ultimate, στους πρώτους χρήστες στην Κίνα και μέχρι τώρα δεν είχαμε καμία πληροφορία για το αν η συσκευή θα βγει εκτός Κίνας. Τώρα όμως έχουμε καλά νέα. Από ότι φαίνεται το πρώτο Tri-Fold τηλέφωνο της αγοράς θα βγει εκτός των συνόρων της Κίνας, καθώς η εταιρία σχεδιάζει παγκόσμιο λανσάρισμα το πρώτο τρίμηνο του 2025.

Πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα τηλέφωνα αυτή τη στιγμή, με τιμή που ξεκινάει από τα €2.550 στην Κίνα και αν έρθει στην Ευρώπη, οι δασμοί πιθανότατα θα ανεβάσουν την τιμή στα €3.000. Μένει να δούμε αν η εταιρία έχει σκοπό να απορροφήσει η ίδια κάποιο μέρος του έξτρα κόστους.

Mate XT

Πρόκειται για μια εντελώς νέα τεχνολογία, που μετατρέπει το κινητό μας σε πλήρες tablet και όλα αυτά στο πάχος του Galaxy Z Fold 6. Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που έχει κάνει η Huawei με την συσκευή και ελπίζουμε να ξεκινήσει μια νέα κατηγορία συσκευών όπως το Mate XT, που θα μας επιτρέπει να έχουμε το tablet μας, στην τσέπη μας. Μάλιστα, μαζί με την συσκευή έρχεται και αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο, που μετατρέπει την συσκευή σε ένα Android (HarmonyOS) laptop, για πλήρη λειτουργικότητα και ευελιξία.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο