21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Huawei Mate30 – Εμφανίστηκε με Kirin 990 + “movie lens” χαρακτηριστικά! Δείτε τι ακριβώς βρήκαμε….

Πρόσφατα, έχει αναφερθεί ότι το Huawei Mate 30 Pro θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Σήμερα όμως μάθαμε και άλλα νέα αναφορικά με το αναμενόμενο μοντέλο. Έτσι μάθαμε ότι το Huawei Mate30 Pro θα είναι εξοπλισμένο με τον τελευταίο επεξεργαστή, τον Kirin 990, ενώ θα έχει και φακούς με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K@60FPS, που θεωρείτε επίπεδο κινηματογράφου. Η οθόνη στο πλάι θα είναι σε κάθετη μορφή, θα συνεχίζει δηλαδή κάθετα στις 90 μοίρες, η χωρητικότητα της μπαταρίας θα ανέλθει στα 4200mAh, ενώ θα υποστηρίζει και ασύρματη γρήγορη φόρτιση των 30W.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα κινητά τηλέφωνα της σειράς Huawei έχουν πάντα κάτι το καινούργιο να μας δείξουν στην καινοτομία, στην τεχνολογία απεικόνισης και φυσικά στη δύναμη της φωτογράφησης. Λέγεται ότι η τεχνολογία κάμερας της επερχόμενης σειράς Huawei Mate30 / Mate30 Pro θα φέρει και πάλι εκπλήξεις.

Αναφέρεται ότι το νέο Huawei Mate30 / Mate30 Pro ή ο τελευταίος επεξεργαστής Kirin 990, θα κυκλοφορήσει από την Huawei στο IFA 2019 στις 6 Σεπτεμβρίου. Με την υποστήριξη αυτού του επεξεργαστή, το νέο μηχάνημα θα επιτύχει επίπεδο εγγραφής βίντεο μέχρι 4K@60FPS. “Φακός ταινίας”.

Εννοείται ότι η αναβάθμιση του Kirin 990 σε δεύτερης γενιάς τεχνολογία 7nm (7nm EUV) της TSMC, συχνότητα CPU, συχνότητα GPU, ρυθμός βάσης μπορεί να βελτιωθεί και υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για πρώτη φορά να ενσωματωθεί η ζώνη βάσης 5G. Ο επεξεργαστής Kirin 990 θα υποστηρίξει την εγγραφή βίντεο στα 4K 60fps, ή μπορεί να προσφέρει ισχύ αναβάθμισης εικόνας για τη νέα σειρά Mate 30.

Σύμφωνα με αναφορές, το Huawei Mate30 Pro θα είναι εξοπλισμένο με οπίσθια κύρια κάμερα 48 megapixel + φακό υπερ-ευρυγώνιο + 40 megapixel + φακό periscope + φακός TOF, ο οποίος θα είναι επίσης ο πρώτος τερματικός σταθμός του κινητήρα Kirin 990. Το EMUI 10 θα είναι επίσης εδώ προεγκατεστημένο.

Η Huawei επιβεβαίωσε ότι η σειρά Huawei Mate 30 θα κυκλοφορήσει στο Μόναχο της Γερμανίας στις 19 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη στις 26 Σεπτεμβρίου. Ποιες εκπλήξεις θα υπάρξουν; ας περιμένουμε και να δούμε.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο