27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Amazfit αποκαλύπτει το πρώτο της πρόγραμμα ανταλλαγής έξυπνων ρολογιών για τους πελάτες της στις ΗΠΑ (Ευρώπη!?)!

Η κύρια επωνυμία της Zepp Health, Amazfit, έχει αναπτύξει τις δραστηριότητές της στο βαθμό που έχει εδραιώσει σταθερά πωλήσεις από πρώτους και τρίτους σε διάφορες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Τώρα, έχει προσχωρήσει σε άλλες, όπως η Samsung και η Apple, καθώς προσφέρει πλέον ανταλλαγές για τα πιο πρόσφατα κορυφαία wearable της.

Το νέο πρόγραμμα ισχύει πράγματι για το νέο GTS 4 ή GTR 4 και απαιτεί από έναν πιθανό αγοραστή να μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο της Amazfit στις ΗΠΑ και να διαθέτει ένα υπάρχον, κατάλληλο wearable που μπορεί να σταλεί στον OEM ως μερική πληρωμή.

Αυτά τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν τη συντριπτική πλειοψηφία της σειράς GT (περιλαμβάνονται οι εκδόσεις 2e και 2 Mini), την σειρά Bip και τα έξυπνα ρολόγια T-Rex 1ης (αλλά όχι 2ης) γενιάς, καθώς και μια επιλογή φορητών συσκευών από Fossil, Fitbit, Garmin, Samsung ή Apple.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω του νέου κουμπιού “Yes, trade-in” που βρίσκεται στις σελίδες πωλήσεων πρώτου κατασκευαστή GTS ή GTR 4. Ωστόσο, η χρήση του συνοδεύεται από πιθανά μειονεκτήματα: φαίνεται ότι ακόμη και η αντικατάσταση ενός Apple Watch Series 6 ή GTR 3 Pro (η πιο πρόσφατη και κορυφαία διαθέσιμη επιλογή) σε άριστη κατάσταση θα έχει έναν επίδοξο κάτοχο GTS/R 4 όχι περισσότερο από τις ΗΠΑ. $70 σε αξία συναλλαγής.

Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι το πρόγραμμα (που ανακοινώθηκε ως μέρος μιας προώθησης για τη νέα συνεργασία της Amazfit με την Adidas που θα αρχίσει να επιτρέπει στις συσκευές της να συγχρονίζουν την εφαρμογή Running μέσω αυτής της Zepp με επερχόμενες ενημερώσεις υλικολογισμικού) είναι για όσους εκτιμούν σοβαρά την ευκολία και νέα φορητή σειρά GT σε αξία μεταπώλησης.

Εάν αυτοί οι καταναλωτές είναι εκεί έξω, έχουν επίσης μόλις 4 εβδομάδες όπως είδαμε (ή έως τις 7 Οκτωβρίου 2022) για να επωφεληθούν από τη νέα δυνατότητα συναλλαγών της Amazfit.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο