27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Apple σκοπεύει να συνεργαστεί με την Goldman Sachs για την έναρξη της υπηρεσίας δόσεων στο Apple Pay

Νωρίς το πρωί της 14ης Ιουλίου, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση, η Apple σχεδιάζει να ξεκινήσει μια υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες πληρωμών της Apple Pay με τη μορφή πληρωμών δόσεων.

Η Apple σκοπεύει να συνεργαστεί με την Goldman Sachs για την έναρξη της υπηρεσίας δόσεων στο Apple Pay

Η πηγή είπε ότι η Apple θα συνεργαστεί με την Goldman Sachs Group, η οποία θα ενεργήσει ως δανειοδοτικό ίδρυμα. Από το 2019, ο Όμιλος Goldman Sachs είναι συνεργάτης της πιστωτικής κάρτας “Apple Card”.

Σύμφωνα με αναφορές, αυτή η υπηρεσία ονομάζεται “Apple Pay Later” εντός της Apple και θα ανταγωνιστεί με τις πρόσφατες δημοφιλείς υπηρεσίες “Αγορά τώρα, πληρωμή αργότερα” της Affirm Holdings και της PayPal.

Μετά τις ειδήσεις, η τιμή της μετοχής της Affirm Holdings μειώθηκε απότομα κατά περίπου 9% στα 59 $ και η τιμή της μετοχής της PayPal επίσης μειώθηκε.

Σύμφωνα με την έκθεση, αυτή η νέα υπηρεσία δεν έχει καμία σχέση με την “Apple Card” και δεν απαιτεί τη χρήση της “Apple Card”.

Ένας εκπρόσωπος της Goldman Sachs αρνήθηκε να σχολιάσει αυτές τις ειδήσεις ενώ και η Apple δεν έχει ακόμη σχολιάσει κάτι σχετικό.

 

[signoff]

 

Δια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο